Mikko Laakkoselle kaksi varsaa Åbyn perjantain huutokaupasta
Maleficent River. Kuva: Åby

Mikko Laakkoselle kaksi varsaa Åbyn perjantain huutokaupasta

Mikko Laakkosen ML Stable Oy osti Åby Yearling & Mixed Salen ensimmäisen huutokauppapäivänä torstaina 650 000 kruunulla Brad de Veluwen pikkusiskon Norabel de Veluwen. Perjantain huutokaupasta Laakkonen hankki kaksi 1-vuotiasta tammaa lisää.

Maharajahin ja Crown Kronoksen tytär Maleficent River oli Laakkosen ensimmäinen ostos. Sen hinta nousi 400 000 kruunuun. Tamman kolmas emä on Ah So, jonka jälkeläisiä ovat At Risk ja Workaholic.

Googoo Gaagaan ja Diva Dremin tyttärestä Dee Lady Di Laakkonen maksoi myös 400 000 kruunua.

Jonna Irri huusi orivarsan One Last Fire 40 000 kruunulla. Classic Photo on isä ja Marita Neo emä. Varsan emänemän Clorita Lobellin jälkeläisistä menestynein on Prix d’Ameriquen voittaja Gigant Neo.

Suomessa hienosti kilpailleen Callela Elizan esikoisen Space Tilen hinta kohosi 460 000 kruunuun. Orlando Vicin tyttären huusi Kim Pedersen asiakkailleen.

Marko Kreivin yhtiöllä oli myynnissä neljä varsaa. Kolme Pure-hevosta meni kaupaksi, Pure Heat (Bird Parker) 120 000kr, Pure Thunder (Cantab Hall) 190 000kr ja Pure Lane (Southwind Frank) 180 000kr. Pure Cartierin (Chapter Seven – Southwind Cartier) Kreivi huusi takaisin itselleen 420 000 kruunulla.

Propulsionin ja Beauty American tytär Obey’Em maksoi 1,1 miljoonaa kruunua. Tamatova Ab oli ostaja. Olof Brodin Ab huusi Face Time Bourbonin ja Valentina Windin pojan Kong Veniencen 800 000 kruunulla. Brodinin haaviin tarttui myös Face Time Bourbonin astutusosuus. Sen hinnaksi tuli 1,6 miljoonaa kruunua.

Erno Gardemeisterin Garde Hästar Ab osti Trixtonin astutusosuuden 170 000 kruunulla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi