Myhreng Jerker piti Kleppe Slaurenin takanaan Unionskampenissa. Kuva: ATG Live.
Myhreng Jerker piti Kleppe Slaurenin takanaan Unionskampenissa. Kuva: ATG Live.

Myhreng Jerker vei Unionskampenin

Norjan ja Ruotsin parhaat kylmäveriset kisasivat Färjestadin V75-kierroksella Unionskampen-lähdön voitosta. Norjalaiset hallitsivat, viisi ensimmäistä sijaa meni heille. Yllättäjä Myhreng Jerker piti niukkaan voittoon Olav Mikkelborg kärryillä.

Lome Brage singahti tapansa mukaan keulaan. Tekno Odin kiersi kolmatta ja eteni johtopaikalle. Tekno Odin ei ollut entisensä. Se väsyi pahasti ja keskeytti. Toki avauskierros oli 19,3-vauhtinen. Myhreng Jerker pinnisti johtohevosen rinnalta sinnikkäästi ja piti Kleppe Slaurenin niukasti takanaan. Voittaja sai 300 000 kruunua ajalla 21,3a/2140 metriä. Lome Brage ei saanut täysin vapaata rataa lopussa ja jäi kolmanneksi.

Esa Pruikkosen ja Timo Nurmoksen Global Trust otti vakuuttavan voiton Pronssidivisioonassa. Jorma Kontio ajoi 5-vuotiaan Yankee Gliden pojan johtopaikalle. Global Trust oli lopussa ylivoimainen ajalla 12,3a/2140 metriä. ”Global Trust on parantanut joka osa-alueella ruunauksen jälkeen. Sen ravi sujuu nyt entistä jouhevammin”, Kontio kertoi.

Ravien päätteeksi omistaja Elfinn Edvartsen kertoi Tekno Odinin juosseen uransa viimeisen kilpailun. ”Olen saanut elää unelman, jonka toivoisi kaikkien kylmäveri-ihmisten saavan kokevan. Nyt Tekno Odinin ura kilparadoilla on ohi. Se saa keskittyä siitosoriin tehtäviin”.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi