Robinhood ja Niko Kärnä tyylittelivät komeaan voittoon 20 000 dollarin Kindergarten-lähdössä. Kuva:
Robinhood ja Niko Kärnä tyylittelivät komeaan voittoon 20 000 dollarin Kindergarten-lähdössä. Kuva:James Lisa

Niko Kärnän ohjastama Robinhood ravasi voittoon Meadowlandsin varsojen illassa

Noel Daleyn talli otti kolme ykköstä 2-vuotiaiden Kindergarten Series-lähdöissä perjantaina.

Kaksivuotias ruuna Robinhood (Walner) tuli viimeisen neljänneksen tulisesti 06,6-kyytiä ja päihitti kilpakumppanit puolellatoista hevosenmitalla. Viimeisenä ohitetuksi tuli French Kronos (Face Time Bourbon).

Suomalais-ruotsalaisen omistajakimpan Robinhoodin voittoaika oli 11,5. Robert Lindström osti sen Lexingtonista 100 000 dollarilla, hänen kanssaan Midnightsun Partnersissa ovat mukana Petri Salmela, Hannu Saloniemi, Peter Forsström ja Kenneth Liljamaa. Lisäksi omistajiin kuuluu Matts Sjöblomin Sjoblom Racing Inc.

Marcus Melanderin valmentama French Kronos meni 11,6 ohjissaan Mattias Melander. Sen omistajakimpassa on Reijo Liljendahlin RTL Racing. Lähdön suursuosikki Pantoran (Walner) oli neljäs ajalla 12,3. Ori tulee Åke Svanstedtilta, sen omistaa on Timo Nurmos.

Robinhood aiheutti shokin pelaajien enemmistölle, ja sen kannattajat saivat rahansa takaisin 105-kertaisina. Sjöblomin osaomistama ja Daleyn valmentama 2-vuotias peitsari Captain Albano (Captaintreacherous) lunasti odotukset 1,5-kertoimisena suosikkina.

Captain Albano meni tuloksen 10,4. Voittoa saatiin jännittää hetki lähdön jälkeen, sillä Todd McCarthyn ajama ori otti harha-askelia ensimmäisessä kaarteessa, ja tuomaristo tarkisti tapahtumat ennen tulosten julistamista.

Daleyn kolmannen voiton toi 30-kertoiminen yllättäjä, peitsaritamma Miraculous Deo (Stay Hungry) ajalla 09,6. Kindergarten Series-lähtöjä 20 000 dollarin palkinnoilla oli ravureille kuusi ja peitsareille kolme.

Nopein ravurivoittaja oli Andrew Harrisin tallin Tandem Hanover (Walner), joka tuli maaliin kolme mittaa muiden edellä ajalla 11,1. Temporal Hanoverin täyssisko maksoi Harrisburgissa huimat 510 000 USD.

Captain Albano toi Matts Sjöblomille perjantai-illan toisen voiton ohjissaan Todd McCarthy. Kuva:
Captain Albano toi Matts Sjöblomille perjantai-illan toisen voiton ohjissaan Todd McCarthy. Kuva:James Lisa
Harrisburgissa 510 000 USD maksanut Tandem Hanover lyhensi hintaansa 10 000 dollarilla. Kuva:
Harrisburgissa 510 000 USD maksanut Tandem Hanover lyhensi hintaansa 10 000 dollarilla. Kuva:James Lisa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi