Nyt Traveralla vuorossa Kolgjini Mix 2021
Aristoteles Face on kallein huutokaupassa myyty ravurivarsa Euroopassa. (Kuva: Kolgjini Sales)

Nyt Traveralla vuorossa Kolgjini Mix 2021

Myyntilistalla Lara Bokon isä Djali Boko ja kaksi Bold Eaglen astutusosuutta.

Viime sunnuntaina myi suurhevosenomistaja Anders Ström kasvattejaan ja siitostammoja. Tulevana sunnuntaina Lutfi Kolgjini tarjoaa myös 29 kohdetta, joihin sisältyy eri ikäisiä kilpahevosia, siitostammoja ja siitosorikin.

Siitostammoista mielenkiintoa varmasti herättää 10-vuotias Just Not Into You (Donato Hanover), jonka poika Aristoteles Face (Chapter Seven) myytiin Euroopan ennätyshintaan 4,7 milj.kr Kolgjini Sales 1-vuotishuutokaupassa 2019.

Oriin osti Ellerströmgruppen AB, ja se on Adrian Kolgjinin valmennuksessa. Kolmevuotias on tehnyt 5 starttia ja ansainnut vaatimattomasti 7 500 kr. “Ludde” kehuu esittelysivulla Aristoteles Facen kapasiteettia, mutta toteaa, etteivät palaset sen kohdalla ole vielä loksahtaneet paikoilleen. Just Not Into You kantaa Googoo Gaagaasta.

Toinen kiinnostava kohde on Trav-Oaksin voittajatar Lara Bokon isä Djali Boko. Se on jättänyt myös vuoden 2019 derbykakkosen Ferrari Sisu. 11-vuotias Ready Cashin poika on astunut kahtena viime vuonna yhteensä 100 tammaa. Varsoja syntyi 44 vuonna 2020 ja tänä vuonna 45.

Myynnissä on Suomessakin kilpaillut Victory Club ja neljä muuta Anniv AB:n omistamaa hevosta, jotka ovat olleet Adrian Kolgjinin valmennuksessa. Niistä on lupaavasti aloittanut 2-vuotias Bellissimo Face (Raja Mirchi), jolla on 5 startista sijat 1-1-1 ja rahaa 230 319 kr. Ruuna oli neljäs Tetrick Wanian voittamassa Svampenissa.

Oriosuuksia myydään Bold Eaglen lisäksi kahdesta Ready Cashin pojasta: Bird Parker ja Brillantissime. Osuus oikeuttaa astutukseen vuosittain oriin siitosuran ajan vuodesta 2022 lähtien. Bold Eaglen varsat voi rekisteröidä myös Ranskan kantakirjaan, jos tamma on siihen hyväksytty, muiden varsoja ei saa Ranskan rekisteriin. Lisäksi tarjolla on Mosaique Facen elinikäinen astutusosuus.

Tästä linkistä huutokauppasivulle.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi