Oney Hall voitti jälleen Woodbine Mohawk Parkissa, "vaikeinta oli radalle tulo"
Oney Hall on tottunut voittoseremonioihin. Tämä oli jo vuoden kuudes voittajakuva Woodbinessa.Kuvankaappaus Woodbinen lähtövideolta.

Oney Hall voitti jälleen Woodbine Mohawk Parkissa, "vaikeinta oli radalle tulo"

Kuudes peräkkäinen ykkönen tuli ajalla 10,5.

Trevor Henryn ajama ruuna Oney Hall jatkoi voittoputkessa maanantai-iltana Woodbine Mohawk Parkin 45 500 dollarin avoimessa lähdössä. Se pinkaisi takasuoralla johtoon ja piti kilpakumppanit vajaan hevosenmitan etäisyydellä lopussa.

Hikisimmät hetket Bob McIntoshin valmennettava aiheutti ohjastaja Henrylle radalle tullessa, kääntymisen sijasta se oli päättänyt juuttua paikoilleen.

Elitloppet-kävijöille sellainen käytös tuo mieleen Mack Lobellin seisoskelun Solvallan radalla ennen Elitloppetia 1988. Sukutaulusta käy ilmi, että Oney Hallin kolmas emä Martine Lobell on Mack Lobellin sisko.

Mutta lähtöauton takana Oney Hall oli jo löytänyt motivaationsa. Henry ajoi 09-kyytiä kärkeen syöksyneen Dream Nationin taakse, odotteli takasuoralle ja siirtyi tuulenhalkojaksi puolimatkassa.

Kovimman 06-kirin kehitti Chris Christoforoun ajama Spartan General, mutta sekin ehti vain Oney Hallin rinnalle ja sai ajan 10,6.

Oney Hallin voittosumma kohosi 438 754 Kanadan dollariin. 6-vuotiaalla on kaikkiaan 85 starttia, joista totosijat 26-12-10. Ennätyksensä 09,0 se teki viime syyskuussa Woodbine Mohawk Parkissa.

Oney Hallin omistaja Alan Leavitt olisi halunnut ruunansa Elitloppetiin, mutta Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot katsoi Lasix-lääkityksen ja jalkavaljaiden käytön sille miinukseksi.

Standardbred.ca:n juttuun ja videoon tästä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi