Palermo Hanover voitti 2-vuotiaana Meadowlandsissa Kindergarten Classicin ennen saman tallin Primadonna Deoa. Kuva: HU arkisto
Palermo Hanover voitti 2-vuotiaana Meadowlandsissa Kindergarten Classicin ennen saman tallin Primadonna Deoa. Kuva: HU arkistoLisa Photo

Palermo Hanover juoksutuulella, voitti ja sivusi The Meadowsin rataennätystä

3-vuotiaiden tammojen Currier & Ives-lähdön suosikki kiri johtohevosen ohi.

Noel Daleyn valmentama Palermo Hanover (Father Patrick) on luonteikas tamma. Kun ravi maittaa, se kehittää pippurisen kirin kuten lauantaina The Meadowsissa.

Voittoaika 10,5 sivusi nykyään Ruotsissa kilpailevan Sister Sledgen (Father Patrick) kilpailuennätystä.

Disclosure (Trixton) ja sen kuski Ronnie Wrenn jr joutuivat tyytymään kakkossijaan, kun Mike Wilderin ensi kertaa ohjastama Palermo Hanover eteni puolentoista mitan päästä lähes hevosenmitan voittoon.

Kolmanneksi tullut Whistle A Song (Muscle Hill) jäi kärkiparista yli 8 mittaa. Per Engblomin valmennettavaa ajoi tanskalainen Kasper Foget.

Palermo Hanoverin kimpassa on myös useampia suomalaisia omistajia. Tamma ansaitsi voitosta 28 667 dollaria, ja sen ansiot ovat 226 542 USD. Startteja on yhteensä 19 sijoituksin 5-2-4. Viime vuoden 13 kilpailusta tuli sijat 3-1-2 ja reilut 143 000 USD.

Emä Personal Style (Yankee Glide) 10,4 ansaitsi lähes 800 000 dollaria. Palermo Hanoverilla on kaksi täysveljeä: Piper Hanover 10,1 ja Patriarch Hanover 09,5. Tamma maksoi 45 000 dollaria Harrisburgin huutokaupassa 2020.

“Hinta oli tosi halpa tuollaisesta suvusta. Sen emä voitti Hambo Oaksin. Itseasiassa se oli oikein hemmetin hyvä kauppa. Tammalla on takuuvarmasti arvoa myös siitostammana”, Daley kertoi ennen starttia.

“Menestys riippuu päivän mielialasta. Parhaimmillaan se voittaa kenet vaan, ja välillä se on vain aika hyvä. Se oli aivan omaa luokkaansa voittaessaan toukokuun lopulla, mutta seuraavalla kerralla pelkästään OK.”

“Tällä hetkellä se ei pärjää aivan parhaita vastaan. Lahjat riittävät, mutta kehitys ei ole niin pitkällä. Viemme sen ilman muuta Lexingtoniin, pitkän radan pitäisi sopia sille mainiosti”, Daley vastasi kysymykseen Oaks-osallistumisesta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi