Pasi Tikkalalle totosijoja Solvallasta
Pasi Tikkalan hevoset ravasivat totosijoja Solvallassa.Kuva: Harri Lind.

Pasi Tikkalalle totosijoja Solvallasta

Pasi Tikkala teki onnistuneen reissun Solvallan keskiviikkoraveihin.

Melinda Ses starttasi 86-pelin neloskohteessa tammojen volttilähdössä. Mika Forss tarjosi The Bosses Lindyn tyttärelle reissun kolmantena ja toisena sisäradan jonossa. Örjan Kihlströmin ajama Ninja’s Kiss nousi aikaisin toisen jonon vetäjäksi ja pinnisti siitä voittajaksi ajalla 15,8/2140m. Melinda Ses pääsi kääntämään myöhään kirikaistalle. Se ei ehtinyt haastaa voittajaa, mutta pinkoi 30 000 kruunun arvoiselle kakkossijalle ajalla 16,0.

Tikkalan toinen hevonen Janette Francais punnersi Forssin ajamana hienosti johtavan rinnalta kolmanneksi. Se kilpaili enintään 50 000 kruunua tienanneiden tammalähdössä.

Saksalaisvalmentaja Simon Woudstra oli illan menestyjä ja voitti kaksi 86-lähtöä Jägersrossa. Muscle Massiven tytär Velten Isabel viipotti tammojen maililla keulasta ykköseksi ajalla 13,5a/1640m Michael Nimczykin ajamana. Velten Red Red otti mailin ryhmässä ykkösradalta keulat, veti kovaa ja voitti ylivoimaisesti ajalla 12,5a/1640m. Nimczyk ajoi myös tämän voiton.

”Meillä oli hyvä kuski, joka oli nopea startista. Samoin hevoset olivat tosi hyviä. Minulla on 17 kilpahevosta, Jatkamme varmaan kilpailumatkoja Ruotsiin näiden parempien hevosten kanssa”, Woudstra sanoi.

Ennen 86-kohteita ajetuista lähdöistä Suomeen saatiin lisää kolmossijoja. Iivari Nurminen ajoi The Revenantin kolmanneksi Jägersron oppilaslähdössä. Timo Nurmoksen Adam Orden pinnisti johtopaikalta kolmanneksi Solvallassa.

Solvallan illan avauslähtö ajettiin ilman totopeliä, kun Stefan Melanderin tallista oli mukana viisi hevosta, vastassa vain Mattias Djusen Global Bookmaker. Voittoa Melander ei saanut. Magnus A Djuse piti sisäradalta johtopaikan, ja Global Bookmaker meni kärjessä maaliin saakka. Kovaa kirinyt Hollywood Story oli kakkonen ja paras Melanderin viisikosta.

Jägersron ravit jatkuivat lähes puoleen yöhön Suomen aikaa, kun illan kaksi ensimmäistä lähtöä ajettiin kymppilähdön jälkeen. Liikenneonnettomuus myöhästytti hevosautojen saapumista raveihin, ja siksi alkulähdöt siirrettiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi