Matts Sjöblomin 2-vuotiaat kimppahevoset menestyvät hienosti USA:n isorahaisissa stakeseissa.
Matts Sjöblomin 2-vuotiaat kimppahevoset menestyvät hienosti USA:n isorahaisissa stakeseissa.

Pebble Beach ja Palermo Hanover ottivat ykköset The Red Milella

Lexingtonin lauantai sisälsi 4 International Stallion Stakes -lähtöä 2-vuotiaille ravuritammoille ja 4 peitsarioriille. Matts Sjöblomin peitsari Pebble Beach ja ravitamma Palermo Hanover voittivat lähtönsä. Noel Daley on molempien valmentaja.

Todd McCarthyn ajama Pebble Beach (i. Downbytheseaside) oli suuri suosikki ja spurttasi hevosen mitan voittoon ennen kovaa kilpakumppania, Tony Alagnan tallin Caviart Camdenia (i. Huntsville), joka otti elokuun lopulla nimiinsä 2-vuotiaiden ME:n 07,5. Pebble Beach oli silloin samalla ajalla kakkonen.

Oriin tili karttui 46 650 dollarilla, ja sen voittosumma kohosi 283 950 dollariin. Startteja on 9, voittoja 6, kakkosia 2 ja kolmosia 1. Voittoaika oli 08,9.

Lauantain nopein peitsari oli Joe Hollowayn valmentama ruuna Early Action (i. Huntsville) 08,4. Kolmas divisioona meni Åke Svanstedtin tallin toiselle "kapteenille" Captain Cowboylle (i. Captaintreachrous) ajalla 09,2.

Kaksivuotiaista tammoista nopein oli Bar Hoppingin tytär Date Night tuloksella 09,7. Julie Miller valmentaa ja aviomies Andy ajoi. Sjöblomin osaomistama Danznqueen Hanover (i. Donato Hanover) oli Dexter Dunnin ajamana neljäs. Marcus Melanderin Joviality S (i. Chapter Seven) kiri ajalla 10,2 divisioonansa ykköseksi ohjissaan Brian Sears.

Dunn oli myös voittajatamma Palermo Hanoverin (i. Father Patrick) ohjissa, kun se pinkaisi hevosen mitan ohi johtaneesta Svanstedtin tallin Jiggy Jog S:stä. Voittoaika oli 10,7. Ykkönen oli 39 125 USD.

Lexingtonin Grand Circuit -meeting päättyy sunnuntaina 3-vuotiaiden Kentucky Futurityyn molemmille sukupuolille.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi