Per Nordström. Kuva: HU arkisto
Per Nordström. Kuva: HU arkisto

Per Nordströmin lähes täydellinen E3-päivä

Per Nordström ajoi Good Vibesin kakkoseksi tammojen E3-finaalissa. Oriiden/ruunien finaalissa meni vielä paremmin. Felix Orlando toi voiton.

Carl Johan Jepson kannusti Red Lady Expressin sisäradalta johtopaikalle tammojen finaalissa. Kierros mentiin vain 14,6-kyytiä. Christian Perssonin valmentama Readly Expressin tytär tuli päätöskierroksen 11-vauhtia ja voitti varmasti ajalla 12,6a/2140m. Nordströmin Good Vibes eteni kierros jäljelle johtohevosen kupeella ja oli kakkonen maalissa. Onkel Investin Bright Crystal kiri takaa neljänneksi. Suosikeista Lacille Boko laukkasi lähdössä. Rihanna W.I. jäi sen taakse ja putosi porukan hännille, hyvä kiri ei kantanut enää kärkitaistoon. Red Lady Express ei kuulunut premiechansen-järjestelmän hevosiin. Se palkittiin 975 000 kruunulla. Kakkoseksi tullut Good Vibes kuului ja se sai täsmälleen saman summan.

Nordströmin Felix Orlando tiedetään tosi nopeaksi. Se sujahti oriiden/ruunien finaalissa keulaan. Paikka johtavan rinnalla poltteli, ja lopulta Robert Bergh kiersi siihen neljännen radan kautta Mustang Racerilla. Petri Salmelan Idomenio Sisu juoksi johtohevosen takana.

Felix Orlando piti ykköseksi ja vei 975 000 kruunun voiton tuloksella 12,1a/2140m. Mellby Jinx kiri kakkoseksi, vaikka otti pari haparointiaskelta maalisuoralla. Mustang Racer kesti kolmanneksi. Idomenio Sisu jäi voimat tallella voittajan taakse ja oli neljäs maalissa.

”Felix Orlando oli lahjakkaan tuntuinen jo aikaisin. Varsinaisesti se puhkesi kulkemaan 2-vuotiaana syksyllä. Tiesin, että se on tänään parempi, kun se sai startin alle karsinnassa. Se on tuulennopea, siksi valitsi vitosradan finaaliin. Lisävaihteita on vielä käyttämättä, korvat ovat kiinni, eikä kaikkia kenkiä ole otettu pois”, tyytyväinen valmentaja kertoi. Nordströmille voitto oli ensimmäinen E3-kisassa. Nuoriin hevosiin panostavalla treenarilla on 25 kaksivuotiasta valmennuksessa.

Kultadivisioona sujui Click Baitin komennossa. Per Lennartsson piti sisäradalta varmasti johtopaikan. Maalisuoralla Stefan Melanderin valmentama Cantab Hallin 5-vuotias poika eteni vakuuttavasti ykköseksi ajalla 10,5a/2140m. Ragazzo Da Sopra seurasi johtavan takaa kakkoseksi. Handsome Brad kiersi johtohevosen rinnalle ja kesti kolmanneksi. Makethemark tuli sisärataa pitkin hyvävoimaisena viidenneksi. Evaluate sijoittui seitsemänneksi

Reijo Liljendahlin valmentama Admiral As antoi näytön hurjista kyvyistään pronssifinaalissa. Örjan Kihlströmin ajama Ready Cashin poika polki viimeisen kierroksen kolmatta rataa pitkin 08-vauhtia ja paineli ykköseksi ajalla 10,9a/2140m. Mika Forssin ajama ja Alessandro Gocciadoron valmentama Amornero Roc oli johtopaikalta hyvä kakkonen. Marko Korven Indy Lane oli kuudes.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi