Jörgen Westholm ajoi kaksi 75-voittoa.
Jörgen Westholm ajoi kaksi 75-voittoa.HU-arkisto, kuva: Anu Leppänen

”Perhe Suomesta paikalla juhlimassa voittoa”

Heidi Jääskeläisen pääsiäinen sujui hienosti. Hänen osaomistamansa ja hoitamansa L.Q.Widde viiletti Dubbelcupin finaalin voittoon Rommessa, ja täysosumaa oli paikalla mukana juhlimassa perhe Suomesta.

Jörgen Westholm ajoi L.Q.Widden johtopaikalle. 7-vuotias B.W. Modden poika paineli selvässä johtoasemassa koko matkan ja vei 200 000 kruunun ykkösen ajalla 24,7/2140m. L.Q.Widde on kilpaillut tänä vuonna viisi kertaa ja voittanut kaikki startit.

”Olen tosi iloinen, että näin kävi. Dubbelcupen on ollut meillä tähtäimessä jo pitkään, ja sitä kohti oli suunniteltu koko kilpailuohjelma. Perhe tuli Suomesta paikalle, ja tämä on meille iso juttu”, Jääskeläinen iloitsi.

Oskar Kylin Blomia saamme myös kiittää voitosta. Sain ajaa hänen takanaan ennen lähtöä, ja L.Q.Widde pysyi rauhallisena. Pitää varmaan hankkia kuohuvaa Oskarille”, Westholm sanoi.

Rommessa ajettiin toinen Paralympiatravetin karsinta. Daniel Redénin Born Unicorn oli paras ja sai paikan finaaliin.

Remarkable Feet syöksyi johtopaikalle. Suursuosikki Who’s Who eteni rinnalle, mutta laukkasi ensimmäisessä kaarteessa. Sen jälkeen Milligan’s School painui keulaan, ja Björn Goopin ajama Born Unicorn tuli rinnalle. Kierros hölkättiin 14,0-kyytiä. Born Unicorn oli lopussa vahvin ja voitti ajalla 11,9a/2140m. Spickleback Face kiri tulisesti ja nousi kakkoseksi ohi Milligan’s Schoolin.

”Born Unicorn on aina tauolta vaatinut startteja. Mutta se oli jo kauden aloituksessa hyvä ja tänään tosi hyvä. Se ravasi hyvin ja on edelleen kehittynyt. Voitto tuli helposti, korvat jäivät kiinni. Olen tosi iloinen”, Redén totesi.

”Who’s Who meni vain liian kovaa kurviin ja siirtyi siinä vielä sisäänpäin, ja laukka tuli. Latasin liian kovaa. Muuten hevonen tuntui ihan hyvältä”, Kihlström selvitti.

Lisää suomalaismenestystä oli lähellä Klass II:ssa. Mika Haapakankaan Special Topmodel ei saanut kärkihevosten takaa kiritilaa ja oli neljäs maalissa. Erik Adielssonin ajama Brasco Brodde paineli keulasta voittoon. Malin Kullberg ohjasti Haapakankaan tallin Atlas Kronoksen montélähdössä kolmanneksi.

Onkel Investin omistama Agassi Broline ravasi johtopaikalta ykkösen ennen 75-lähtöjä. Kisan nimi oli Björns Stålmagasin, joka rimmasi hyvin Björn Goopille. Hän on Agassi Brolinen valmentaja ja ohjastaja. Voittotulos oli 13,4a/2140m.

”Olen tosi tyytyväinen hevoseen ja miten se on aloittanut, viisi starttia ja kolme voittoa. Voittoaika oli todella hyvä.

Nicklas Westerholmin My Tambourine Man oli vahvin stayerlähdössä. Se painui voittoon johtavan rinnalta. Ganyboy kiri vahvasti neljänneksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi