Petri Puron Maestro Crowe jatkoi voittotahdissa
Johan Untersteiner on Maestro Crowen valmentaja ja ohjastaja. Kuva: Anu Leppänen

Petri Puron Maestro Crowe jatkoi voittotahdissa

Petri Puron kasvattama ja omistama Maestro Crowe ravasi neljännen peräkkäisen voiton Axevallan Klass I -sarjassa valmentajansa Johan Untersteinerin ajamana. 110 000 kruunun ykkösen myötä ruunan voittosumma meni yli puolen miljoonan kruunun.

Maestro Crowella oli rata 12 volttilähdössä. Untersteiner otti alun varmanpäälle ja seurasi porukan hännillä. 1700 metriä ennen maalia Untersteiner käänsi kolmannelle radalle, ja Maestro Crowe eteni johtavan rinnalle. Maalisuoralla Maestro Crowe painui varmasti ykköseksi ajalla 15,3/3140m. Leea Koski on voittajan hoitaja. ”Pitää olla aika keskittynyt, kun ajaa Maestro Crowella. Tänään se oli melkein liian rauhallinen. Ajoin erityisen tarkasti. Toivottavasti voimme jatkaa lauantailähdöissä”, Untersteiner sanoi.

Honey Journey oli ensimmäisenä tulessa Team Melkko & Sorosen tallista. Se eteni Elias Strandbergin ajamana voittotaistoon ja oli hyvä kakkonen. Gitene d’Inverne ehti niukasti ohi.
Melkon Joker Boko starttasi Klass II:ssa, Se laukkasi hyvästä kiristä takasuoralla. Janne Korven ajama Mandela Zon teki hienon juoksun. Se joutui alussa vetämään toisen radan jonoa. Loppusuoralla Mandela Zon ei saanut vapaata kiritilaa ja tuli voimat tallella maaliin kolmantena. Robert Berghin valmentama Condior paineli ykköseksi.

St Michelin vuonna 2018 voittanut Heavy Sound palasi tauolta kultadivisioonassa. Kenneth Haugstad ajoi ruunan johtopaikalle. Daniel Redénin valmennettava hallitsi ja voitti ajalla 13,5a/2140m. Toinen tauolta palaaja Handsome Brad kiri kakkoseksi. Elian Web taivalsi alun toisen radan vetäjänä. Disco Volante kiersi johtavan rinnalle. Se ei ollut parhaimmillaan, väsyi ja Elian Web jäi sen taakse. Henna Halmeen ajama Sahara Peyote oli maalissa kuudes ja Elian Web kahdeksas.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi