Ramona Hill + Walner = Totta
Oriit Hambossa kukistanut Ramona Hill on jättänyt kilparadat taakseen ja menee tapaamaan Walneria "tositarkoituksella".

Ramona Hill + Walner = Totta

Vuoden 2020 Hambo-voittaja siirtyy siitostammaksi Hanover Shoe Farmsille.

Tony Alagnan valmentama tamma Ramona Hill voitti Hambletonianin Andy McCarthyn ajamana ja sivusi isänsä Muscle Hillin kilpailuennätystä 08,5.

Ramona Hillin ansiot kohosivat 1 363 050 dollariin. Se voitti 2-vuotiaana 6 kertaa 7 kilpailussa ja ansaitsi 405 000 USD. Kolmivuotisvoittoja tuli 6, startteja oli 10. Ramona Hill jatkoi kilpailemista viime vuonna, jolloin kakkossija Graduate-lähdössä oli ainoa totosija.

Kasvattajasiittola Crawford Farms omistaa Ramona Hillin yhdessä Hanoverin kanssa. Muut kolme osakasta luopuivat osuuksistaan. Hanoverin tiedotteessa siittolapäällikkö Bridgette Jablonsky kuvasi huipputamman hankkimista “harvinaiseksi tilaisuudeksi”.

Hänen arvionsa Ramona Hillistä oli: “Huippusukuinen, kaunis ja pitkäjalkainen tamma, joka 2- ja 3-vuotiskaudet olivat sensaatiomaiset.”

Ramona Hill astutetaan tänä keväänä Walnerilla.

Crawford Farmsin omistajatar Michelle Crawford iloitsi, että “Ramona Hillin uusin seikkailu alkaa juuri Hanoverin siittolassa”.

“Meidän farmillemme huippuhetkiä ovat kotikasvattien kuten Ramona Hillin seuraaminen kilpailuissa. Se oli laatutamma Lock Down Lindyn 09,5 esikoinen ja kehittyi Grand Circuit-tason hevoseksi. Odotamme innolla, että Ramonamme viettää aikaansa vuorotellen Hanoverilla ja meidän farmillamme Kentuckyssä tuottaen kahdessa osavaltiossa kilpailuoikeuden omaavia jälkeläisiä”, Michelle Crawford kertoi.

“Ramona Hill on lahjakkain ja voitontahtoisin kilpahevonen, jota olen ajanut. Sen vauhti oli suorastaan huikeaa. Se muutti minun elämäni. Olen ikuisesti kiitollinen mahdollisuudesta ajaa sillä kilpaa, ja odotan, että siitä varmasti tulee tuottelias ja loistava siitostamma”, McCarthy vakuutti.

Tästä linkistä Standardbred.canadan juttuun, jossa Hambo-video.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi