Traders pinkoi voittoon Prix des Cevennesissä keskiviikkona iltapäivällä. (Kuva: Equidia live)
Traders pinkoi voittoon Prix des Cevennesissä keskiviikkona iltapäivällä. (Kuva: Equidia live)

Ranch Kelly laukkasi lähdössä, Traders vei voiton Vincennesissä

Prix des Cevennesin valjakot ehtivät vain kääntyä kilpailusuuntaan, kun lähdössä harha-askelia ottanut Ranch Kelly oli jo hylätty. Hannu Torvinen sai tamman nopeasti raville, mutta peli oli silloin menetetty.

Yoann Lebourgeois ajoi Tradersilla taktisesti juonikkaan juoksun. Ensin johtoon, sitten keulaan halunneen Amiral Sachan perään ja takasuoran ylämäessä nopeasti uudestaan johtopaikalle, kun Amiral Sacha alkoi kangistua.

Voitto tuli varmasti, puolen hevosenmitan päässä maalin saavutti suosikiksi pelattu Carat Williams. Kolmas oli Cash Gamble. Voittoajaksi ilmoitettiin 12,6/2850 metriä.

"Harmittaa tosi paljon! Volttaus meni hyvin, ja toivottu lähtöpaikka löytyi sujuvasti. Mutta sitten tuli kiihdytyksessä se laukka. Laukkapeikko on vaivannut joskus Suomessakin, mutta autolähdöissä. Se oli puhdas työtapaturma, mitään syytä laukkaan ei ollut", pettynyt Hannu Torvinen selvitti. "Hevonen tuntui tosi hyvältä laukan jälkeen, ajoin hetken, kun hylkäystä ei heti kuulunut. Harmittaa niin paljon, kun vielä menivät ihan sopivaa vauhtia!"

Päivitys 31.10 klo 16.55: Hannu Torvisen kommentti Pariisista.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi