Elitloppet-finalisti Ecurie D on sunnuntaina startissa legendaarisella The Red Milella. Kuva: HU arkisto/
Elitloppet-finalisti Ecurie D on sunnuntaina startissa legendaarisella The Red Milella. Kuva: HU arkisto/Anu Leppänen

In Range Kentucky Futurityssä, ja Allerage Openissa Ecurie D!

Perinteikäs Kentucky Futurity ajetaan sunnuntaina Lexingtonin The Red Milella. AMG Stablen osaomistama In Range lähtee radalta 8. Päivän kiinnostavin hevonen starttaa kuitenkin Allerage Farms Open -lähdössä. Se on Åke Svanstedtin Ecurie D.

Kentucky Futurity 561 000 dollarin palkintosummalla on päivän viimeinen 12. lähtö. Sisäradoilta matkaan pääsevät Marcus Melanderin Dancinginthedark M (Readly Express) kyydissään Brian Sears ja sen rinnalta Cuatro de Julio (Trixton) ohjissaan Lucas Wallin.

Åke Svanstedtin tallilta on mukana neljä hevosta. Fly Light (Father Patrick) kolmospaikalla, Mon Amour (Muscle Hill) nelosella, seiska radan Delayed Hanover (Southwind Frank) In Rangen sisäpuolelta ja Ambassador Hanover (Chapter Seven) ysiradalta sen ulkopuolelta.

Kolmas Melanderin tallin hevonen Sonofamistery (Muscle Hill) on kymppipaikalla. Greg Wright jr:n valmentama Jujubee (Creatine) on numero 5 ja Nancy Takterin Really Fast (Muscle Hill) kuutonen.

Allerage Farms Openissa kahdeksan kilpailijaa ottelee 134 000 dollarin palkinnoista. Svanstedt ajaa itse Ecurie D:tä. Hänen tallistaan tulee myös Back Of The Neck, jolla on kaksi voittoa alla. Muita kovia ovat Ron Burken It's Academic ja Per Engblomin Beads sekä Luc Blaisin Hambo-voittaja Forbidden Trade.

Tammojen Futurityssä on kymmenellä tammalla yhteensä 46 voittoa. Vitosradan Bella Bellinillä (Bar Hopping) niitä on 8 ja ykkösellä Herculisalla (My MVP) 7. Kuuden voiton tammat ovat Muscle Hillin tyttäret Hot As Hill numerolla 3 ja numero 10 Empressive Hill. Tammat juoksevat lähdössä 10.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi