In Range ravasi Yonkers Trotin finaaliin
Melanderin Sonofamistery laukkasi perjantaina maaliin ja voitto meni numerolle 6 Locatelli.Lisa Photo

In Range ravasi Yonkers Trotin finaaliin

Esa Pehkosen ja Kim Vörlinin Amg Stable Inc on 3-vuotiaan In Rangen osaomistaja. Marcus Melanderin valmentama ori oli perjantai-iltana kolmas Yonkers Trotin karsinnassa ja meni finaaliin ajalla 11,5. Tim Tetrick ajoi.

Voitosta kävivät kipakan kamppailun Åke Svanstedtin tallin Johan Palema (i. Bar Hopping) ohjissaan Yannick Gingras ja Ambassador Hanover (i. Chapter Seven) Svanstedtin ajamana. Johan Palema voitti pään mitalla. Molemmat saivat ajan 11,0.

In Rangen lisäksi neljäs finalisti oli veteraanivalmentaja Chuck Sylvesterin valmentama Arnold N Dicky, sekin Bar Hoppingista. Sen aika oli 11,6. Karsintojen palkintopotit olivat 40 000 USD.

Toisessa karsinnassa voiton vei koko matkan johdon päätteeksi ruuna Ahundreddollarbill (i. Chapter Seven) Tony Alagnan tallista. Voitto oli kolmas peräkkäinen, ohjissa Andrew McCarthy. Voittotulos oli 11,1. Muut finalistit ovat Svanstedtin Mon Amour (i. Muscle Hill) ajalla 11,2 sekä saman ajan 11,6 saaneet Per Engblomin Ethan T Hanover (i. Bar Hopping) ja Luc Blaisin On A Streak (i. Cantab Hall).

Ensi perjantaina 2.7. ajetaan 300 000 dollarin Yonkers Trot -finaali, joka on Amerikan ravureiden Triple Crownin ensimmäinen lähtö. Seuraavat ovat The Hambletonian lauantaina 7.8. Meadowlandsissa ja Kentucky Futurity 10.10. The Red Milen radalla Lexingtonissa.

In Range on ollut koko alkuvuoden Hambo-rankingin kärkihevosia. Viimeisin sijoitus 24.6. on kakkonen Veneraten jälkeen. On A Streak on rankattu kolmoseksi.

Donato Hanoverin tytär You Ato Dream voitti 3-vuotiaiden  60 470 dollarin Currier & Ives -finaalin valmentajansa Jeff Gregoryn ohjastamana The Meadowsissa. Sillä on 3 voittoa kauden 5 startissa, dollareita on tullut jo 99 100 USD. Voittomarginaali oli melkein 7 hevosen mittaa ja tulos 11,0. Kakkonen oli Christopher Beaverin valmentama Awesome Trix (i. Trixton) ajalla 11,8. Aaron Merriman ajoi.

Hambo-rankingin neljäs Sonofamistery (i. Muscle Hill) starttasi 18 000 dollarin lähdössä Meadowlandsin perjantain iltaraveissa. Brian Searsin ajama ori laukasi maaliin ja siirrettiin kakkoseksi Nancy Takterin Locatellin (i. Muscle Hill) jälkeen.

Lauantai-aamun koelähdöissä  Meadowlandsissa vilisi jälleen mielenkiintoisia 2-vuotiaita. Walnerin varsat voittivat viisi lähtöä, nopein niistä oli Misswalner Fashion 11,8. Sen emä Sweet Love (i. Chocolatier) on Suomessa vaikuttaneen ori Amour Amin sisko. Tim Tetrick ajoi Jim Campbellin tallin tammaa, joka kiisi viimeiset 400 metriä 06,7-kyytiä.

Nuncion ruotsalaispoika, Stefan Melanderin omistama Letsdoit S voitti kokeensa yli kuudella mitalla ja ajalla 13,2. Brian Sears ajoi Marcus Melanderin valmennettavaa.

Svanstedtin tallin 3-vuotiaat Muscle Hillin pojat Lindysmusclemania ja Southwind Tyrion ovat Hambo-rankingin sijoilla 7 ja 10. Ne juoksivat kokeessa saman ajan 11,1. Sarah Svanstedtin ajama Lindysmusclemania oli maalissa puoli mittaa edellä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi