In Range voitti perjantaina Meadowlandsissa
In Range hallitsi Muscle Hillin lähtöä ja juoksi hienon ajan 09,5 ohjissaan Tim Tetrick.Lisa Photo

In Range voitti perjantaina Meadowlandsissa

Tim Tetrickin ajama In Range oli kolme hevosen mittaa muita ennen maalissa Muscle Hillin lähdössä. Voittoa voi kuvata 'katkeran suloiseksi'. Viikko sitten Marcus Melanderin valmentama ori karsiutui tänään ajettavasta Hambletonian-finaalista.

In Range meni vitosradalta suoraan johtoon ja piti hevosen mitan eroa muihin. Loppukaarteessa väli oli jo yli kaksi mittaa, kun ori tihensi askelta. Voittoaika oli 09,5. Viime vuoden Peter Haughton -voittaja Zenith Stride oli toinen ajalla 09,9.

"Epäonnistuimme viime viikolla. Nyt minulla oli lähdön paras hevonen ja halusin ajaa keulasta. Se teki hienon juoksun. Ori on laiskahko ja katselee välillä perhosia matkalla. Sille pitää välillä karjahdella, että se muistaa mennä. Mutta kun siltä pyytää vauhtia, sitä tulee", Tetrick kuvaili voittajahaastattelussa.

Voittaja kuittasi 25 000 USD. AMG Stable kuuluu In Rangen omistajiin. Tänään Esa Pehkonen ja Kim Vörlin jännittävät 2-vuotiaan Temporal Hanoverin menestystä 293 450 dollarin Peter Haughton Memoriaalissa.

Meadowlandsin illassa ajettiin neljä 2-vuotislähtöä 40 000 dollarin palkintopoteilla. Tamma Gracelyn Hanover (i. Walner) pötki muilta karkuun peräti 11 mittaa ja voitti kovalla ajalla 10,6. Corey Callahan ajoi ja John Butenschoen valmentaa. Toisen tammalähdön vei Tim Tetrickin ajama Misswalner Fashion (i. Walner) ajalla 11,3. Jim Campbellin tamma oli maalissa lähes 2 mittaa muita ennen.

Oriiden ensimmäisessä lähdössä Todd McCarthy ajoi yllättäjällä HL Balou (i. Trixton) päänmitan ykkösen ennen Yannick Gingrasin ohjastamaa suursuosikkia Pretender (i. Muscle Hill). Kymi GP:n kävijän Mavenin poikaa valmentaa Nancy Takter. Harry Landyn tallin HL Balou sai ajan 12,3.

Toisen vei veteraanivalmentaja Chuck Sylvesterin Simon (i. Walner) ohjissa Dexter Dunn. Voitto tuli pään mitalla ennen Melanderien Periculumia (i. Muscle Hill). Voittoaika oli 11,6.

Meadowlandsin ensimmäinen lähtö starttaa tänä iltana klo 19.03 Suomen aikaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi