Daniel Redénin talliin on tullut voittoja tiuhaan tahtiin.
Daniel Redénin talliin on tullut voittoja tiuhaan tahtiin.Kuva: Jarno Unkuri

Redénillä löytyi voittovire - kuudes peräkkäinen ykkönen

Daniel Redénin ja Örjan Kihlströmin ykkössarjojen kanuunat eivät kilpailleet Solvallassa keskiviikkona. Voitokas Margareta Tooma toi talliin ykkösen.

Margareta Tooma kilpaili 86-pelin päätöskohteessa. Kihlström tarjosi S.J.’s Caviarin tyttärellä tarkan selkäjuoksun. Margareta Tooma kiitti ja kiri varmasti ykköseksi. Margareta Tooma on kilpaillut kahdeksan kertaa Redénille siirryttyään. Voittoja on tullut seitsemän, joista kuusi nyt peräkkäin.

”Margareta Tooma tuntuu aina hieman laiskalta toisen hevosen perässä. Tänään se oli tosi hyvä, kun käänsin kiriin. Apukeinoja ei tarvinnut käyttää”, kehui Kihlström ja jatkoi. ”Nyt on se hetki vuodesta, kun saa ajaa tosi hienoja hevosia. Täytyy nipistää käsivarresta, jotta uskoo, että tämä on totta.”

Svante Ericssonin talli jatkoi vahvassa vireessä ja nappasi kaksi voittoa Solvallan 86-kohteissa. Jorma Kontio suunnisti Drill-oriilla keulaan, ja homma ratkesi siihen. Readly Expressin 4-vuotias poika irtosi varmaan voittoon ajalla 16,3/2140m. Rouge Tile joutui alun kiertämään kolmatta ja pinnisti viidenneksi.

Gambino Brick oli Ericssonin toinen voittaja. Oskar J Andersson ajoi Orlando Vicin pojan keulaan 4-vuotislähdössä. Gambino Brick jätti muut helposti taakseen ja vei 60 000 kruunua ajalla 14,0a/2140m.

Joakim Lövgren oli Jägersron kohdelähtöjen hallitsija. Hän ajoi kaksi voittoa oman tallin hevosilla. King Of Djaff kiersi vahvasti ykköseksi, ja Zola Bokon 4-vuotias poika toi ensimmäisen voiton. Divane Godiva oli toinen voittaja. Love Youn tytär pinkoi tammalähdön ykköseksi terävällä loppuvedolla.

Ennen 86-kierrosta ajettiin 3-vuotiaiden Breeders Course -karsinta. Pure Atlas (Father Patrick) laukkasi heti startissa. Jim Oscarssonin Urban Africa (Mosaique Face) rymisteli johtavan rinnalta voittoon ajalla 15,8a/2140m. Tamara Skutnabbin valmentama Point Of View (Ready Cash) seurasi hienosti kakkoseksi ja nähdään Elitloppet-viikonlopun finaalissa.

Ingmanin perheen 3-vuotias Millie de Veluwe juoksi Solvallan koelähdössä. Villiamin ja Evita de Veluwen tytär meni laukan rasittamana ajan 20,2/2140m. Jorma Kontio ajoi, ja Timo Nurmos valmentaa. Suomalaiskasvattajien Cabaret Artist (Propulsion) paineli Daniel Redénin ajamana 17,5/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi