Reime Blesen jätti suosikin taakseen
Mika Forss ajoi Peak'n Rollin kakkoseksi Åbyssä.Kuva: Jarno Unkuri

Reime Blesen jätti suosikin taakseen

Rommen ja Åbyn Toto86-kierroksella yllätysvoittajat juhlivat, eikä 7 oikein tuloksia löytynyt. Sleipner Cupissa Rommessa Reime Blesen paineli 150 000 kruunun voittoon, sen voittajakerroin oli 28,50.

Lars Anvar Kollen ajama Reime Blesen ansaitsi voittonsa. Anders Lundström Woldenin 4-vuotias Mörtvedt Jerkeldin poika veti toisen radan jonoa ja paineli ykköseksi ajalla 25,5/2160m. Suursuosikki Brenne Odin kiri tuulispäänä, mutta ehti vain kakkoseksi. Erlend Rennesvik ei löytänyt eteneviä ajolinjoja matkalla, ja valjakko joutui aloittamaan kirin aivan liian kaukaa.

Daniel Redénin Margareta Tooma häikäisi Rommen 86-pelin avauskohteessa. Se jyräsi johtavan rinnalta helposti voittoon ajalla 12,4a/2140m Örjan Kihlströmin ajamana. Ykkönen oli tamman seitsemäs peräkkäinen.

Mika Forss ei tehnyt turhaa reissua Åbyyn. Jussi Hietalahden ja hänen omistamansa Peak’n Roll kiri Klass II -sarjan lähdössä kakkoseksi, ja saanee paikan STL-divisioonafinaaliin Eskilstunaan. Ulf Stenströmerin valmentama Django Silver meni ykköseksi.

Åbyn Summer Meeting Stayer -lähdössä voitto meni norjalaishevoselle. Tanskalaisen Jeppe Juelin ajama Gangnam Style K. kiri väkevästi ykköseksi ajalla 14,2/3160m. Admir Zukanovicin valmennuksesta aloittanut Sahara Peyote laukkasi matkalla ja keskeytti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi