Remarkable Feet kiri Oasis Bi -lähdön voittoon
Jörgen Westholm on Remarkable Feetin valmentaja.Kuva: Anu Leppänen

Remarkable Feet kiri Oasis Bi -lähdön voittoon

Mantorpin kultadivisioona oli kotiradan kovamenijän Oasis Bin nimellä ajettu lähtö. Jörgen Westholmin valmentama Remarkable Feet vei 150 000 kruunun voiton.

Örjan Kihlströmin ajama Remarkable Feet otti ykkösradalta johtopaikan. Kihlström luopui keulapaikasta, kun Lucifer Lane eteni rinnalle. Johan A Svensson ajoi maalisuoran alussa eteenpäin, ja kiritilat aukenivat. Remarkable Feet pinkoi ohi Lucifer Lanen.

”Meillä oli hieno lähtöpaikka, ja hevonen lähti kovaa. Kun Lucifer Lane tuli eteen, tiesin, että saamme parhaan selän”, Kihlström kertoi.

Stefan P Petterssonin Oasis Bi muistetaan myös moninkertaisena Suomen kävijänä. Se otti kakkostilat niin Finlandia-Ajossa kuin Kymi Grand Prixissä.

Toto75-kierros alkoi Timo Nurmoksen voitolla. Örjan Kihlström ajoi Champ Lanen johtopaikalle avauspuolikkaan jälkeen. Champ Lane hallitsi ja voitti varmasti ajalla 14,2a/2640m. Amorcer Levallon kiri katkesi, ja ruuna jäi palkintosijojen ulkopuolelle.

”Ikinä ei voi olla varma, että saa keulat. Eka kierros mentiin vähän liian kovaa, ja Champ Lanekin oli väsynyt lopussa, mutta niin olivat muutkin”, Kihlström sanoi.

Toisen kohdelähdön voitto tuli myös keulapaikalta. Johan Untersteiner ohjasti Danilo H.B:n kärkeen. Suosikki Oscar Of Sand haastoi lopussa tiukasti, mutta Iida Rahkosen hoitama Danilo H.B. pinnisti ykköseksi.

Magnus Jakobsson piti päättäväisesti johtopaikan neloskohteessa Chantal Jetillä. Se ratkaisu oli oikea. Stefan P Petterssonin valmentama Italiassa syntynyt 4-vuotias tamma viiletti keulasta ykköseksi ajalla15,8/2140m.

Tyler Mifsudin ajama Federer kiri vitoskohteen ykköseksi. Suosikki Mojo Express teki johtavan rinnalta hyvän juoksun, mutta sai tyytyä kakkoseen. Maltalainen Mifsud ajoi uransa ensimmäisen 75-voiton.

Dante Kolgjini sai iloita kuutoskohteen voitosta. It’s A Girl punnersi johtohevosen rinnalta ykköseksi ajalla 14,9/2140m. 4-vuotias Ready Cashin tytär on Bold Eaglen täyssisko.

Päätöskohteessa saatiin suosikkivoittaja. Johnny Takter ajoi Sweetmanin johtopaikalle. Rinnalle eteni Racing Ribb, joka painoi ohjaksille, ja vauhti oli ylikovaa. Kierros mentiin 11,9. Lars I Nilssonin Sweetman oli urhea ja piti niukasti ykköseksi. Four Guys Dream sai johtavan takaa kiritilaa niin myöhään, ettei ehtinyt ohi.

Kaksi Suomessa syntynyttä ravuria voitti perjantaina Örebron lounasraveissa. KaimaCom Oy:n kasvattaja ja Amerikulaisten Tallin omistama Rio Luca rymisteli johtavan rinnalta kärkeen 500 jäljellä. Juha Koskelan valmennettava voitti Stefan Perssonin ajamana varmasti ennen Matti Nisosen valmentamaa E.V. Eskoa, jonka tallikaveri E.V. Angie otti myös kakkostilan.

MAS Breedingin kasvattama MAS Credit paineli 65-pelin päätöskohteessa takarivistä keulaan. Dwight Pieters ohjasti Sofia Bergström Anderssonin valmentaman ruunan ykköseksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi