Tetrick Wania ja Riina Rekilä
Tetrick Wania ja Riina RekiläMIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

Riina Rekilän superlahjakkuus ilmoitettu Solvallaan

Solvallassa nähdään varsinainen hevosten tähtikavalkadi ensi viikon lauantaina. Yhtenä kirkkaimmista tuikkii Riina Rekilän Tetrick Wania.

Tetrick Wania kilpaili 2-vuotiaana 7 kertaa ja otti 5 voittoa. Svensk Uppfödningslöpningin voiton myötä Muscle Hillin ja Random Destinyn poika ravasi uskomattoman voittosumman 225 982 euroa. Ennätys on 12,8a/1640m. Vuoden lopulla Rekilä myi lahjakkuuden Karin Walter-Mommertille.

Kolmivuotiskausi alkaa Solvallan STL-finaalilauantaina 3-vuotiaiden oriiden/ruunien Margaretas Tidiga Unghästserie -lähdössä, jossa voittaja saa 300 000 kruunua.

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina puolelta päivin, mutta jo lauantaina hevosia oli listalla 15. Lähtöön on ilmoitettu Suomesta myös muita hevosia. Antti Veteläisen Jackandjones Sisu ja Seppo Palmroosin Luciano Bryne ovat mukana. Veteläisen tallista juoksee myös Astrum, joka starttaa Klass II -finaalissa.

”Tetrick Wania on ollut tosi pirteä. En ollut suunnitellut starttaavani vielä, mutta ajan mieluimmin kilpaa, jotta saa vähän poistettua ylimääräistä energiaa. Muuten hevonen juoksee tarhassa hullunlailla, ja tulee loukkaantumisriski. Sanoin omistajalle, että laitetaan hevonen ilmoittautumislistalle, ja katsotaan että kaikki on kunnossa ennen kuin ilmoittautuminen sunnuntaina päättyy”, Rekilä kertoi.

”Tiistaina ajoin reippaampia intervalleja, ja hevonen oli pirteä myös niissä. Mitä tapahtuu helmikuun 5.päivän jälkeen, niitä suunnitelmia ei ole tehty. Jos hevonen pysyy minulla, niin varmaan jatkamme perustreeniä”, Rekilä jatkoi.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Travronden.

Linkki ST:n ilmoittautumislistaan

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi