She Loves You tarjolla Traveran huutokaupassa sunnuntaina
She Loves Youn kuva huutokauppasivulla.Travera.nu

She Loves You tarjolla Traveran huutokaupassa sunnuntaina

Anders Strömin Courant Inc. ja Am Bloodstock myy Travera.nu nettihuutokaupassa 29 eri ikäistä ravuriaan, viimeisenä Kentuckyssä sijaitsevan tamman She Loves You.

Classic Equine Oy:n kasvattama, vuonna 2007 Suomessa syntynyt She Loves You myytiin Stall Courantille elokuussa 2014. Se voitti kolme viimeistä starttiaan Robert Berghin tallista Bergsåkerissa.

She Loves You (i. Love You) ansaitsi yli 3,5 miljoonaa kruunua ja meni ennätyksen 10,4a. Sen 65 startista voittoja kertyi 23. Suomessa se voitti 5-vuotiaana lämminveristen Suomen mestaruuden ja Arvid Åvallin Tammaderbyn ja oli Suur-Hollola-Ajon kakkonen.

She Loves Youn ensimmäinen varsa Galaxy Am (i. Muscle Hill) syntyi 2016. Sen ura päättyi neljään starttiin, joista ensimmäinen oli voitto. Galaxy Am on varsonut tänä vuonna oriin Readly Expressistä.

Vuotta nuorempi täysveli Hefner Am maksoi 1,6 miljoonaa kruunua 1-vuotiaaana Wenngarnin varsahuutokaupassa 2018. Just Fontaine on 2-vuotias Ready Cashin poika, jota valmentaa Svante Båth. 1-vuotias tamma Kambi on Muscle Hillistä.

She Loves Youlla on tämän vuotinen tammavarsa Greenshoesta, ja se on kantava Gimpanzeesta. Huutokauppasivulla kerrotaan, että varsan sukupuoli on skannattu, se on ori.

Laskettu varsomisaika on 18.4.2022. Varsan saa rekisteröityä sekä Kentuckyyn että Ruotsiin, jos se tuodaan Ruotsiin ennen vuodenvaihdetta 2022/2023.

Travera.nu:n huutokaupan tarjoamisaika päättyy sunnuntaina 24. lokakuuta klo 20.15 Ruotsin aikaa (Suomessa klo 21.15).

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi