Lemon Not Lime on ensimmäinen myytävä Greenshoen varsa.
Lemon Not Lime on ensimmäinen myytävä Greenshoen varsa.Solvalla Yearling Sale

Solvalla Yearling Salessa on tänään tarjolla ensimmäiset kahdeksan Greenshoen varsaa

Solvallan huutokauppaa on mainostettu vahvasti myös USA:ssa.

Propulsionilla on mukana eniten jälkeläisiä 15, sitten tulevat Face Time Bourbon ja Googoo Gaagaa 11 varsalla. Ruotsin champion Maharajah ja Readly Express, sen tallikaveri Menhammar Stuterissa 10 varsan voimin.

Varsoja on luettelossa 148, mutta niistä kymmenen on jäänyt pois. Joukossa molemmat Lars Ingman Oy:n varsat 1 Ophelia de Veluwe (Propulsion) ja 84 Ozzy de Veluwe (Campo Bahia).

Solvalla Yearling Sale 2022 huuutokauppasivustolla varsoista on voinut tehdä perjantaista lähtien ennakkotarjouksia netissä. Sulkysport kertoi, että tiistai-aamuna kallein oli 375 000 kruunun tarjouksella orivarsa Intention To Float (Face Time Bourbon – Swiss Account, Muscle Hill).

Ennakkotarjoukset varsoista eivät näy digitaalisen huutokauppaluettelon etusivulla, vaan jokaisen varsan omalla sivulla, jonne pääsee näpäyttämällä otsikkoa: Gå till häst. Varsan nimen alla on otsikko: Buda digitalt här, josta löytyy sen tarjoushistoria.

Live-huutokauppa alkaa Solvallassa klo 17 Ruotsin aikaa (klo 18 Suomen aikaa). Ennakkotarjoaminen päättyy tuntia aikaisemmin. Varsat ovat huutokauppapaikalla tallialueen kulman Arkaden-hallissa.

Tarjouksia voi tehdä myös Kongressen-ravintolassa ja netissä. Huutokaupan aikana live-tarjous asetetaan yhtä korkean nettitarjouksen edelle. Digitaalisia tarjouksia voi live-huutokaupan aikana tehdä vain kehässä olevasta varsasta.

Tästä linkistä huutokauppaluetteloon.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi