Elitauktionin luettelo on voimassa vielä ensi perjantaina, kun huutokauppa pidetään netissä. Kuva:
Elitauktionin luettelo on voimassa vielä ensi perjantaina, kun huutokauppa pidetään netissä. Kuva: ASVT.se

Solvallan Eliittihuutokaupasta tuli pannukakku, kun serveri petti

Uusi tilaisuus varsan ostamiseen avautuu netissä viikon päästä perjantaina 2. kesäkuuta.

Kasvattajajärjestö ASVT:n järjestämä Elitauktion-huutokauppa hotelli Infra Cityssä Upplands Väsbyssä loppui heti alkuunsa. Tarjouksia otettiin vastaan TR Median Menhammar Online-alustalla, joka ei lähtenyt toimimaan.

"Kiusallisinta tässä on, että emme saa selvää, missä vika on", nettimyyntiä hoitanut Johan Hellander Menhammar Onlinesta harmitteli.

Kaksi ensimmäistä hevosta pääsi areenalle, ja niistä otettiin tarjouksia jopa kahteen kertaa. Ohjelma, johon tarjoukset tehtiin, ei kuitenkaan pelannut kuin satunnaisesti. Vikaa yritettiin paikallistaa ja korjata yhteensä puolitoista tuntia.

Lopulta ASVT:n pääsihteeri Sara Lennartsson ilmoitti, että huutokauppa keskeytetään ja siirretään ensi viikon perjantaihin. Huutokauppasivuille tuli tiedote, että palvelin lakkasi toimimasta ulkopuolelta tulleen vian tai häiriön vuoksi. Tämän takia huutokauppa päätettiin siirtää perjantaille 2. kesäkuuta, jolloin se alkaa netissä Menhammar Online-kanavalla klo 18.

Tarjolla oli 100 yksivuotiasta varsaa. Sulkysportin mukaan niistä myytiin yksi: numero 2 ori Com Valentin (Bold Eagle) maksoi 400 000 kr. Ostaja oli ruotsalainen JAB Logistics AB.

Suomalaiskasvattajista Hannu Saloniemen orivarsa Backwood Ferrari (Green Manalishi) myydään numerolla 13 ja Anssi Suomisen Classic Equinen ori Passage To India (Maharajah) numerolla 71.

Varsat oli tuotu nähtäville Infra City-hotellin parkkialueelle, ja ne esiintyivät kehässä alakerran expo-hallissa, jonne huutokauppayleisö pääsi ravintolapöytiin.

Huutokauppaluettelo tästä linkistä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi