Staro Miami voittoon rataennätyksellä
Ruotsalaiset saivat ihastella Staro Miamin vauhtia. Kuva: Totofoto

Staro Miami voittoon rataennätyksellä

Martti Simosen omistama Staro Miami loisti 4-vuotiaiden tammojen Breeders’ Crown -alkuerässä Mantorpissa. 110 000 kruunun voitto tuli rataennätyksellä 12,5a/2140m.

Mika Forss ei pitkään viihtynyt toisten takana, vaan ajoi Aripekka Pakkasen valmennettavan keulaan ensimmäisellä takasuoralla. Avauskierros mentiin 12,9-kyytiä. Maalisuoralla Staro Miami piti muut helposti takanaan, eikä sen tarvinnut käyttää kaikkia voimiaan, loistoesitys.

”Tamma tuli korvat kiinni maaliin. Tähtäin on syksyssä, siksi startteja on vasta vähän tänä vuonna”, Forss sanoi. Syksyn tehtävät lienevät Ruotsin Tammaderby ja Vermossa lokakuussa ajettava UET Grand Prix.

Timo Nurmoksen Cab Lane oli Kriteriumin suosikkeja viime syksynä, mutta oli sairas, eikä menestynyt. Jorma Kontio ajoi Cab Lanen kärkeen 4-vuotiaiden oriiden/ruunien sarjan lähdössä. Muscle Hillin poika hallitsi ja näytti, että kuuluu  edelleen ikäluokan tähdistöön. Hankypanky Peyton toi Nurmos-Kontiolle voiton Diamantstoetissa. Ykkönen oli 7. peräkkäinen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi