Suomalaiset putsasivat pöydän Bodenissa – ”Tunteet nousivat pintaan, huikeat fiilikset”
Petteri Joki ajoi kaksi voittoa.Kuva: HU arkisto

Suomalaiset putsasivat pöydän Bodenissa – ”Tunteet nousivat pintaan, huikeat fiilikset”

Bodenin lounasravit sujuivat suomalaistahdissa. Sari Jauhojärvi ja Petteri Joki vierailivat ahkerimmin voittajakehässä, kun Cover Princess ja Saxoi ravasivat voitot.

”Kyllä aivan huikeat fiilikset tuli, kun kaikki onnistui. Tämä oli eka tuplavoitto, ainakin Ruotsissa. Muistelen, että joskus pari-kolme vuotta sitten talliin tuli kaksi voittoa Suomessa”, valmentaja Sari Jauhojärvi kertoi.

Petteri Joen ohjastama Cover Princess aloitti voittotehtailun. Jauhojärven ja Jarmo Männyn tallin tamma viiletti ykköseksi johtopaikalta.

”Tammalta osasin odottaa hyvää suoritusta. Se on aika häiriöherkkä startissa, mutta kun kaikki sujuu, niin sitten tulos voi olla tällainen”, Jauhojärvi selvitti.

Saxoin kanssa Joki käytti samaa hyväksi koettua taktiikkaa. Ykkönen tuli helposti. Voitto oli kolmas peräkkäinen. Jarmo Mänty ajoi ykköset helmikuussa Rovaniemellä.

”Saxoi on ollut aivan mahdottoman hyvä tämän vuoden starteissa. Tänään kaikki meni todella hyvin, ja voitto oli varmaan vuoden helpoin. Tuntuu hassulta sanoa noin, kun kerran voitettiin Bodenissa. Petteri sanoi startin jälkeen, että tämä lähtö kävi hiitistä”, Jauhojärvi sanoi.

Iida Lanton valmentama Rocking Flax oli päivän kolmas suomalaisvoittaja. Ove A Lindqvist haki johtopaikan, ja Rocking Flax piti ykköseksi ennen suomalaisten kaksisvoiton varmistanutta Petteri Kokon Fifth Avenue Vicea.

Jaana Törmäsen Montales oli paras mailin voltissa. Mika Jauhola ajoi sen ykköseksi ohi Jaana Alajoutsijärven Shaking Duden.

Kolme suomalaisten omistamaa hevosta kilpaili 3-vuotiaiden Ung i Norr -lähdössä. Hanna Olofssonin Last Dying Breath (Nuncio) paineli keulasta ykköseksi, sitten tulivat suomalaiset. Petri Salmelan Exel Evo ja Cacco Levallo ottivat muut totosijat. Jyri Hellevuon Rocktown Plaintiff laukkasi ja oli neljäs.

Jorma Särkijärvi ohjasti ruotsalaisen Ding Dongin ykköseksi. Suomalaisvoitto saatiin vielä pistelähdössä. Mika Forss ajoi Salmelan Blackwood’s Bentleyn ykköseksi ennen talikaveri Blackwood’s Baddyä.

Team Melkko&Soroselle meni kaksi voittoa Gävlen raveista. Jorma Kontion ajama Listas Hotshot haki keulapaikan ja paineli mailin ryhmässä voittoon ajalla 14,1a/1640m.

Vice Versa Diamant lähti autolähdössä numerolla 15, mutta kiersi Kontion ajamana ykköseksi ajalla 15,9a/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi