Bepi Bi ja Kaino Laine karsintavoiton jälkeen.
Bepi Bi ja Kaino Laine karsintavoiton jälkeen.Kuva: Anu Leppanen

Suomalaishoitajien hevoset voittivat Sweden Cupin karsinnat - finaalin lähtöradat valittu

Kaino Laineen hoitama Bepi Bi ja Anu Intosen Usain Töll sekä saksalainen Officer Stephen voittivat Sweden Cupin karsintalähdöt. Finaali juostaan kello 16.55. Katso jutun lopusta video, jossa Olli Koivunen kertoo Jason's Camdenin kilpailusta.

Sweden Cupin ensimmäisen karsinta sujui saksalaiskomennossa. Dion Tesselaar latasi Officer Stephenin keulaan. Valjakko jätti muut helposti taakseen ja viiletti 100 000 kruunun voittoon ajalla 10,4a/1640m. Lucifer Lane seurasi johtavan takaa kakkoseksi. Milliondollarrhyme kiri kolmanneksi ja finaaliin. Greta Sisu oli kovassa seurassa sisäratajuoksun jälkeen viides.

”Officer Stephen on tosi hyvä kilpahevonen, nopea alussa ja nopea lopussa. Tänään se teki vielä paremman esityksen kuin Kööpenhaminassa. Kaksi hiittiä samana päivänä ei ole ongelma, vaikkei niin aiemmin ole ajettu. Tämä on fantastinen paikka, paljon yleisöä. Olen ajanut Elitloppetissa myös aiemmin ja aina tänne on yhtä hienoa tulla”, Tesselaar sanoi.

Keulavoittaja saatiin myös toisessa karsinnassa. Alessandro Gocciadoro latasi Bepi Billä ryminällä kuutosradalta ja keulaan. Olli Koivunen pakitteli Jason’s Camdenin porukan hännille. Bepi Bi hallitsi ja voitti helposti ajalla 10,7a/1640m. Diamanten kiri toisesta ulkoa kakkoseksi ja Dwayne Zet sen perässä kolmanneksi. Matias Salon valmentama Jason’s Camden kiri kovaa ja oli kuudes maalissa.

”Bepi Bi lähti tosi kovaa ja tuntui tosi hyvältä koko matkan. Saan hyvän lähtöradan finaaliin ja yritän myös siinä keulaan. Voitin Sweden Cupin 2018 Arazi Bokolla, meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon myös Bepi Bin kanssa”, Gocciadoro kertoi.

Johtopaikka oli voitonavain myös kolmannessa karsinnassa. Christoffer Eriksson ajoi Usain Töllin keulapaikalle. Santtu Raitala halusi Global Withdrawlila Usain Töllin selän ja päästi Erikssonin johtoon. Usain Töll sai mennä rauhallista vauhtia. Se irtosi lopussa vakuuttavasti muista ja voitti ajalla 11,3a/1640m. Floris Baldwin kiri kakkoseksi, Beartime ja Matias Salon Global Withdrawl taistelivat tiukasti viimeisestä finaalipaikasta. Beartime oli niukasti parempi.

”Sain alussa pidettyä From The Minen ulkopuolelle, sen jälkeen saimme lasketella keulaan. Rauhallisen matkavauhdin jälkeen, voitto tuli helposti. Voimia jäi finaaliin”, Eriksson sanoi.

Sweden Cup Finaali
Sweden Cup FinaaliKuva: Johanna Heinonen

Katso alla olevalta videolta Olli Koivusen kommentit Jason's Camdenin kilpailun jälkeen.

Sweden Cup Finaali

1 Bepi Bi/Alessandro Gocciadoro

2 Officer Stephen/Dion Tesselaar

3 Usain Töll/Christoffer Eriksson

4 Lucifer Lane/Johan A Nilsson

5 Floris Baldwin/Erik Adielsson

6 Dwayne Zet/Magnus A Djuse

7 Beartime/Carl Johan Jepson

8 Milliondollarrhyme/Ulf Ohlsson

9 Diamanten/Björn Goop

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi