Jorma Kontio  ajoi East Wardin voittoon.
Jorma Kontio ajoi East Wardin voittoon. Anu Leppänen

Suomalaisomistajien East Ward ja Global Classified voittivat

Bergsåker ja Solvalla olivat keskiviikon ratapari. Suomalaisvoittoja saatiin jo ennen V86-kierrosta.

Team Melkko&Sorosen valmentama East Ward kiersi Solvallan avauslähdössä takamatkalta keulaan päätöskierrokselle lähdettäessä. Jorma Kontio ajoi Maharajahin 4-vuotiaan pojan helposti 60 000 kruunun voittoon ajalla 17,2/2160m. Terästallit Oy ja Garde Hästar Ab ovat omistajat, Melissa Melkko hoitaja.

Lisää suomalaismenestystä saatiin neloslähdössä. Einari Vidgren Oy:n Global Classified eteni takamatkalta väkevällä kirillä voittoon ajalla 16,2/2160m. Ykkönen oli toinen peräkkäinen. Magnus A Djuse ajoi Mattias Djusen valmennettavaa. Ykköspalkinto oli 60 000 kruunua.

Toto86-pelin neloskohde oli 3-vuotiaiden spårtrappa-lähtö, jossa lähtöradat määräytyivät voittosummien mukaan. Global Etalon (Brillantissime) ja Kong Du Dalm (Feeling Cash) olivat kärkipari maalisuoran alkupuolella. Henrik Johanssonin ajama L.Way Joli (Broadway Hall) sai loppukaarteen häiriötilanteesta selvittyään loikkarin päälle ja pinkoi voittoon ajalla 16,9a/2140m. Kong Du Dalm oli toinen ja Global Etalon kolmas. Roni Paldanin Lady Cheri (Crazed) sinnitteli kuudenneksi.

Bergsåkerin 86-vitosessa tapahtui päätöspuolikkaan alkaessa ikävä onnettomuus takajoukoissa. Johtavan rinnalla ravannut Bravo Umut Rodi hidasti, ja siitä aiheutui ketjureaktio. Tamara Skutnabbin valmentama ja Vincent Eliassonin ajama Zoega ja Marie Hafstad Erikssonin ajama Bold Silver törmäsivät edessä juoksevaan.

Hafstad Eriksson suistui radalle. Hän loukkasi niskansa, eikä häntä voitu siirtää radalta ennen kuin ambulanssi ja tarvittava välineistö saatiin paikalle. Hafstad Eriksson oli tajuissaan, kun häntä lähdettiin viemään sairaalaan. Eliasson selvisi naarmuilla, samoin hevoset ainakin alustavan tiedon mukaan. Ravit viivästyivät, ja Solvallan kahdeksas 86-kohde ajettiin ennen Bergsåkerin seiskakohdetta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi