Suomalaisten tammat loistivat Eskilstunassa
Timo Nurmos on voittajatammojen valmentaja.Kuva: Anu Leppänen

Suomalaisten tammat loistivat Eskilstunassa

Lars Ingman Oy Ab:n Millie De Veluwe ja Smokevalley Oy:n Southwind Boko voittivat Eskilstunan tiistairaveissa. Timo Nurmos on tammojen valmentaja.

Ilta lähti käyntiin suomalaisvoitolla. Ingmanin perheen Millie De Veluwe aloitti uransa ykkösellä. Jorma Kontio ajoi 3-vuotiaan Villiamin ja Evita De Veluwen tyttären keulaan, mutta ensimmäisen kaarteen laukka pudotti sen viidenneksi. Tallikaveri Marit di Quattro (Mosaique Face) paineli kärjessä. Millie De Veluwe kiri väkevästi maalisuoralla ja pinkoi 30 000 kruunun voittoon ajalla 17,4/2140m. Marit di Quattro varmisti Nurmoksen kaksoisvoiton. Marit di Quattro ei toiminut ensimmäisellä lähtöyrityksellä. Goop otatti sekin pois. Sen jälkeen rautias tamma pyöri voltissa ja lähti ravia.

”Sisäradan ratamerkintäpaalu osui pyörään ja aiheutti ekakurvin laukan. Millie tuli hienosti takaisin”, Kontio kehui. Voittajan emä Evita De Veluwe on Brad ja Hachiko De Veluwen sisko.

Southwind Bokolla oli voltissa ykkösrata. Se lähti ravia matkaan ja pystyi pitämään johtopaikan. Erik Adielsson sai ajella avauskierroksen 18,3-kyytiä. 4-vuotias Broadway Hallin tytär lähti omille teilleen jo takasuoralla ja voitti ylivoimaisesti ajalla 15,0/2140m. Onkel Investi Whispering Hills pinnisti kakkoseksi.

”Southwind Boko on oikein hyvä hevonen. Se tuli oman kelloni mukaan 1.11 vikakierroksen. Tamma painaa vielä vähän ulospäin, joten Timolle on vielä hieman fiksattavaa”, Adielsson sanoi.

Skellefteån maanantain pisteraveista Suomeen tuli kaksi voittoa. Jaana Törmäsen Montales eteni Jaakko Alamäen ajamana ykköseksi. Riikka-Maria Heikosen omistama ja Hanna Olofssonin valmentama Diamond Flight toi johtopaikalta voiton. Alamäki ohjasti myös tämän ykkösen.

Team Fantastiquen omistama Fighter Kiss ravasi 3640 euron kolmossijan Ranskan Reimsissä maanantaina. Louis Piton ohjasti Tomas Malmqvistin valmennettavaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi