Tarzan Melanderilla tuplaedustus - Click Bait ravasi Elitloppetiin
Click Bait ravasi Elitloppetiin.Kuva: Anu Leppänen

Tarzan Melanderilla tuplaedustus - Click Bait ravasi Elitloppetiin

Stefan ”Tarzan” Melanderin omistama ja valmentama Click Bait voitti Prins Daniels loppin Gävlessä ja sai paikan Elitloppetiin. Melanderilla on kaksi hevosta Elitloppetissa. Snowstorn Hanover sai kutsun aiemmin.

Erik Adielssonin ajama Beads yritti sisäradalta kovaa avausta, mutta laukka tuli. ”Hevonen tuntui hyvältä, mutta kun piti lähteä kiihdyttämään, se puski ulospäin, kuten aiemminkin. Ja laukka tuli”, Adielsson kommentoi. Brambling laukkasi ensimmäisessä kaarteessa.

Per Lennartsson ajoi Click Baitin johtopaikalle. Maalisuoran alussa Lennartsson antoi menoluvan, ja Click Bait irtosi vakuuttavaan voittoon ajalla 10,5a/1640m. Ikinuori 12-vuotias Tycoon Conway Hall seurasi johtavan takaa kakkoseksi. Seismic Wave ei jaksanut johtavan rinnalta totokolmikkoon.

”Click Bait näytti, että se on Elitloppet-paikan arvoinen. Tarzan oli tosi toiveikas jo ennen lähtöä. Click Bait tuntui todella halukkaalta juoksemaan. Se sai hyvän pidon radasta ja voitti helposti. Olen luvannut Elitloppetissa ajaa Admiral Asia. Nyt tietysti tuntuu vähän erikoiselta, kun myös Click Bait pääsi mukaan. Mutta olen luvannut ajaa Admiralia, ja siitä pidetään kiinni. Tänään oli tosi iso ilo istua Click Baitin kärryillä”, Lennartsson sanoi.

Toto75-avauksessa Björn Goopin Sam The Man viiletti keulasta ykköseksi. Sam The Man oli Goopin Björnkollen-vihjeiden varma.

Kakkoskohteessa voitto jäi kotiradalle. Oskar Kylin-Blomin valmentama Kia Ora painui johtavan rinnalta keulaan. Marcus Liliuksella oli helppo työ luotsata Maharajahin tytär oppilaslähdön parhaaksi. Isabel B.R. eteni kirissä kuudenneksi.

Ulf Stenströmerin valmentama Calamari kiri kolmannen kohteen ykköseksi. Ulf Ohlsson ohjasti voiton varmaan tyyliin.

Suomalaisvoitto oli lähellä neloskohteessa, kylmäveristen Dubbelcupen-finaalissa. Lysjö Kasper piti sisäradalta johtopaikan. Pekka Lillbackan omistama Wolt kiersi rinnalle. Ulf Ohlssonin ajama Wolt puristi kärkeen maalisuoran alkupuolella. Per Linderothin ohjastama Ulvsåsen eteni rinnalle, ja taistelu voitosta alkoi. Voittokampailu ratkesi, kun Wolt laukkasi ja hylättiin. Laukkaan meni ainakin 100 000 kruunun arvoinen kakkossija, ehkä voitto. Anders Wallinin valmentama Ulvsåsen paineli ykköseksi ajalla 24,7/2140m ja tienasi 200 000 kruunua.

Vitoskohteessa nähtiin 4-vuotias, joka voi menestyä myös ikäluokkalähdöissä. Mellby Joker painui keulaan jo alkumatkalla. Daniel Wäjersten ajoi Muscle Hillin pojan ykköseksi hienolla tuloksella 13,4a/2640m.

Päätöskohteessa suosikki ja Vermossa voittanut Epimetheus jäi kakkoseksi. Ulf Ohlsson ajoi Borups Tornadon kasiradalta keulaan. Ulf Stenströmerin valmentama ruuna piti sinnikkäästi ykköseksi ja toi tallin toisen 75-voiton. Epimetheus eteni rinnalle ja tarjosi hyvän vastuksen.

Lauantaina kolme hevosta kutsuttiin Elitloppetiin. Click Baitin lisäksi Timo Nurmoksen Brother Bill ja Paul Hagoortin Mister F Daag saivat kutsut. Elitloppetin 16. hevonen saadaan yleisöäänestyksellä.

Elitloppet 2022 – kutsutut hevoset:

Don Fanucci Zet (Ruotsi)

Etonnant (Ranska)

Vivid Wise As (Italia)

Extreme (Tanska)

Perfetto (Kanada)

Vernissage Grif (Italia)

Önas Prince (Ruotsi)

Cokstile (Italia)

Admiral As (Ruotsi)

Snowstorm Hanover (Ruotsi)

Who’s Who (Ruotsi)

Hail Mary (Ruotsi)

Brother Bill (Ruotsi)

Mister F Daag (Belgia)

Click Bait (Ruotsi)

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi