Kaksivuotias Temporal Hanover on voittanut puolet starteistaan. Kuva HU arkisto/
Kaksivuotias Temporal Hanover on voittanut puolet starteistaan. Kuva HU arkisto/Lisa Photo

Temporal Hanover voitti International Stallion Stakes -lähdön Lexingtonissa

Perjantaina iltapäivällä ajettiin neljä International Stallion Stakes -divisioonaa 2-vuotiaille oriille. AMG Stablen osaomistama Temporal Hanover voitti omansa ajalla 10,5, ja Reijo Liljendahl tuuletti iloisena voittajakehässä.

Marcus Melanderin tallin Temporal Hanover (i. Walner) otti alussa johtopaikan Brian Searsin käskyttämänä, mutta luovutti sen Andrew McCarthyn ajamalle suosikille Slay (i. Chapter Seven). Temporal Hanover seurasi varjona kärkihevosta ja porhalsi loppusuoralla ykköseksi yli neljän hevosenmitan erolla.

Myös Lucas Wallinin valmentama B A Superhero (i. Muscle Hill) ohjissaan Tim Tetrick ohitti Tony Alagnan Slayn, joka oli kolmas. Ne saivat ajan 11,0. Ykköspalkinto oli 37 500 USD. Temporal Hanover on voittanut 10 startista 5 ja ansainnut yli 200 000 dollaria.

"Hevonen oli tänään todella hyvä. Se ostettiin Timoniumista 55 000 dollarilla viime syksynä. Se on itseasiassa aika täydellinen kilpahevonen. Joskus tulee tietysti epäonnistumisia, mutta on tullut myös onnistumisia", Lexingtonista tavoitettu Reijo Liljendahl kertoi.

"AMG Stable omistaa oriista 60%, Kenneth Kjellgren 20% ja saman verran amerikkalaiset laukkahevosihmiset. Heillä on minun tallillani Ruotsissa 3 hevosta ja USA:ssa 4. Kentucky Futurityssä sunnuntaina starttaava In Range kuuluu niihin."

Ruotsissa valmentava Reijo Liljendahl on AMG Stablen luottovalmentaja ja seuraa tiiviisti heidän hevosiaan myös USA:ssa. Hän ja ruotsalainen Robert Lindström ovat niitä harvoja eurooppalaisia, jotka ovat onnistuneet pääsemään Lexingtoniin. USA avautuu Euroopasta tuleville matkustajille vasta aikaisintaan marraskuun alussa.

Muut kolme International Stallion -lähdön voittajaa olivat Domenico Ceceren tallin Branded By Lindy (i. Chapter Seven) ajalla 10,5, David Menaryn World At War Deo (i. Chapter Seven) 11,0 ja Lucas Wallinin Rebuff (i. Muscle Hill) kovimmalla tuloksella 09,9.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi