Tetrick Wania ja Beat It Breeders’ Crownin kärkipari
Riina Rekilä. Kuva Roosa Lindholm

Tetrick Wania ja Beat It Breeders’ Crownin kärkipari

Riina Rekilän kasvattama, omistama, valmentama ja ajama Tetrick Wania voitti 2-vuotiaiden Breeders’ Crown -lähdön Solvallassa. Iiro ja Joonas Uutisen uushankinta Beat It otti kakkossijan.

Rekilä piti sisäradalta johtopaikan. Kun prässääjiä ei tullut, avauskierros hölkättiin 18,8-kyytiä. Tetrick Wania (Muscle Hill) kiristi vauhtia päätöspuolikkaan alkaessa ja paineli varmasti ykköseksi. 175 000 kruunua tuli ajalla 15,8a/2140m. Tetrick Wanian kauden ansiot lähestyvät 300 000 kruunua.

Isto Kuisman Suomeen huutama Beat It kiri vahvasti kakkoseksi Magnus A Djusen ajamana. Broadway Hallin tytär maksoi lauantaina pidetyssä Traveran huutokaupassa 700 000 kruunua, nyt se tienasi 87 500 kruunua. Petri Salmelan Joy Sisu (Brillantissime) eteni neljänneksi.

”Tetrick Wania on tosi hieno hevonen, sillä on iso moottori ja se on myös nopea. Se meni helposti 12-vauhtia päätöspuolikkaan, vaikka jäi yksin ja kirittäjiä ei ollut.”, Rekilä kertoi.

Team Melkko & Sorosen BWT Falcon palasi voittokantaan yhden laukkastartin jälkeen. Jorma Kontio ajoi 4-vuotiaan The Bosses Lindyn pojan keulaan. Voitto tuli helposti ajalla 15,7a/2640m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi