Tim Tetrick ajoi Scirocco Bobilla kauden kärkiajan 08,7
Suomessa vieraillut 12 078 voiton ohjastaja Tim Tetrick oli voittovauhdissa Meadowlandsissa. Kuva: HU arkistoAnu Leppänen

Tim Tetrick ajoi Scirocco Bobilla kauden kärkiajan 08,7

Tim Tetrick voitti Meadowlandsissa kolme peräkkäistä lähtöä 1:50-tuloksilla. Niistä keskimmäinen oli Scirocco Bobin 08,7-ajalla voittama ravilähtö. 6-vuotias ruuna on tullut ykkösenä maaliin 28 kertaa 81 startissa.

Tetrick peesasi Mark MacDonaldin Nows The Momentia, joka singahti johtoon. Loppusuoralla hän käänsi Scirocco Bobin ohitukseen, ja se paineli yli neljän hevosen mitan voittoon. Samanikäinen Nows The Moment oli toinen ajalla 09,2.

Tetrick, 39, oli leikkisällä tuulella Scirocco Bobin kyydissä."Kaikki oli oikein helppoa. Minun piti vain huolehtia, etten putoa kärryiltä. Halusin hiukan hassutella, ja käännyin ennen maalia taaksepäin katsomaan Markia. Hän nauroi, ja minä nauroin", Tetrick kertoi voittajahaastattelussa.

Scirocco Bob palkittiin vuoden neljännestä ja uran 28. voitosta 15 000 dollarilla. Explosive Matterin ja Fun At Partiesin pojan ansiot ovat 551 000 dollaria. Sen 5-vuotias veli Click Bait (i. Cantab Hall) juoksi pitkänäperjantaina Euroopan kärkiajan 09,8a Färjestadissa.

Tetrick otti vielä neljännen ykkösen illan 12. lähdössä. Totopeli on alkuvuodesta pyörinyt Meadowlandsissa kuin hurrikaani. Lauantaina pelivaihto oli 3,7 miljonaa dollaria ja ylitti 20. kerran 3 miljoonan rajan. Edellinen yli 3 miljoonan ravien ennätysmäärä oli 11 vuodelta 2019. Kun perjantaina pelattiin 3,2 miljoonaa, nousi yli 7 miljoonan viikonloppujen määrä neljään.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi