Toto86 Jägersro ja Solvalla: ”En yllättyisi voitostakaan”
Jorma Kontio on Silvesterin kuski. Kuva: Anu Leppänen

Toto86 Jägersro ja Solvalla: ”En yllättyisi voitostakaan”

Jägersro ja Solvalla ovat keskiviikon Toto86-radat. Jari T Lindeman matkaa Solvallaan kahden hevosen kanssa. Silvester kuuluu 86-pelin kuutoskohteessa suosikkeihin.

Jorma Kontion ajama Silvester starttaa takamatkalta 2640 metrin volttilähdössä. Tiistain peliprosenteissa se oli kakkossuosikki Jörgen Westholmin Silver Bullitin jälkeen. Roni Paldanin Greta Sisu on myös vahva menijä. Silvester on pitkän tauon jälkeen aloittanut hienosti ja voitti viimeksi Turussa.

”Silvester kolhaisi pahasti jalkaansa reilu vuosi sitten ja jouduimme huuhtelemaan jännetupen Viikissä. Kun siitä selvittiin ja piti alkaa ajamaan kilpaa, niin tuli nivusrepeämä. Kevät tuli, ja ajattelin, että aletaan ajaa kilpaa vasta syksyllä. Siksi tauosta tuli tosi pitkä”, Lindeman kertoo.

”Turun voitto ei yllättänyt. Toki alkulaukka yllätti, mutta kuski otti sen osin omaan piikkiinsä. Solvallassa on volttilähtö. Silvester on aiemmin lähtenyt Kontion kanssa hyvin matkaan. Pelaajat ehkä muistavat sen hyvät juoksut aiemmilta Solvallan reissuilta, jolloin tuli voitto ja kakkonen. Odotan meitä ainakin viiden joukkoon, eikä voittokaan yllättäisi.”

”Molemmille hevosille oli sopivat sarjat, ja Turusta on helppo käydä Ruotsin puolella. Antilopille halusin volttilähdön. Vaikka se on jo 6-vuotias, niin sillä on vasta vähän startteja.”

Keskiviikon suurin ykkönen maksetaan Jägersrossa 3-vuotiaiden tammojen Breeders Course -sarjan bonuslähdössä. Norjassa syntynyt I.D.Excellent on lähdön suosikki. Wishing Stonen tytär on André Eklundin valmennuksessa. Hanna Lähdekorvella on kaksi hevosta Jägersron 86-kohteissa, Quite Special ja Quantum Roc. Jonna Irrin Best In Show As on yksi suosikeista tammojen mailin ryhmässä Solvallassa. Irrin Prodigy Shark on mukana montéssa. Timo Nurmoksen 3-vuotias Lord de Veluwe juoksee mailin ryhmässä ja Deede Star 86-kakkosessa.

Keskiviikon Toto86-peli käynnistyy klo 21.30.

Tästä toto-kohteisiin

Veikkaus kaupallinen yhteistyö.
Veikkaus kaupallinen yhteistyö.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi