Viime vuoden kakkonen sai kutsun Elitloppetiin
Vivid Wise As voittaa Prix de Francen, Matthieu Abrivard tuulettaa.Kuva HU arkisto: Gerard Forni

Viime vuoden kakkonen sai kutsun Elitloppetiin

Alessandro Gocciadoron valmentama Vivid Wise As sijoittui vuosi sitten Elitloppetissa kakkoseksi. Yankee Gliden 8-vuotias poika on jälleen mukana tänä vuonna. Se sai kolmantena kutsun Elitloppetiin.

Vivid Wise As oli mukana Elitloppetissa jo vuonna 2020. Silloin laukka karsinnassa pilasi odotetun menestyksen. Viime vuonna Vivid Wise As voitti karsinnan. Finaalissa se juoksi johtopaikalla, mutta Don Fanucci Zet meni ohi aivan viime metreillä.

Vivid Wisen Asin tämän vuoden juoksut toivat jälleen paikan Elitloppetiin. Se sijoittui Prix d’Amériquessa neljänneksi. Helmikuussa tuli voitto Prix de Francessa. Grand Criterium de Vitesse -lähdössä Vivid Wise As oli kakkonen Etonnantin jälkeen.

”Vivid Wise As on lähtönopeutensa ja kovuutensa ansiosta yksi maailman parhaista sprinttereistä”, Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot kertoi tiedotteessa.

”Viime vuoden Elitloppet-kakkonen on jatkanut vakuuttavasti myös tänä vuonna. Se oli todella mahtava voittaessaan Prix de Francen”, sanoi Malmrot ja jatkoi, että seuraava kutsu tulee ensi lauantaina.

Elitloppet 2022

Kutsutut hevoset:

Don Fanucci Zet (Ruotsi)

Etonnant (Ranska)

Vivid Wise As (Italia)

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi