John Östman ajoi Fifth Avenue Vicen voittoon.
John Östman ajoi Fifth Avenue Vicen voittoon.HU-arkisto

Voittoja Bodenista ja Östersundista, Fifth Avenue Vice kovimman lähdön ykkönen

Petteri Kokon valmentama Fifth Avenue Vice ravasi 50 000 kruunun ykkösen lämminveristen Hevosenomistajapokaalissa Bodenissa.

John Östman oli tarkkana Fifth Avenue Vicen kärryillä. Valjakko singahti reippaasti takamatkalta ja painui kärkeen jo lähtösuoralla. Fifth Avenue Vice hallitsi ja voitti ajalla 17,0/2660m. Ville Koiviston ajama Nehemiah seurasi kolmanneksi.

Bodenin ilta alkoi suomalaisvoitolla. Martta Smura luotsasi Gambling Facen taitavasti takasuoralla johtoon kärkihevosten välistä. Olli Timosen valmennettava paineli varmasti ykköseksi ajalla 16,9/2180m.

Mika Forss on vahvasti matkalla kohti Bodenin champion-titteliä. Torstaina tuli kaksi voittoa lisää, ja Forssin kokonaisvoittomäärä on 30. Seppo Härkösen kasvattama ja omistama ja Petri Salmelan valmentama Lapland Iceman toi ensimmäisen ykkösen. Se johti koko matkan. Olli Timosen ilta oli hieno. A Good Melody kiri kakkoseksi. Janita Luttusen Pilgrims Frost oli kolmas. Salmelan Jamie Sisu oli Forssin toinen voittaja.

Ponsse Cupin karsinnassa juoksivat 3-4-vuotiaat. Hanna Olfssonin Victoriasbelfaveur oli selvästi vahvin maalisuoralla ja kiri ykköseksi. Olofsson sanoi, että Oulun finaali on seuraavana ohjelmassa.

Brita Flander palasi voittajakehään pitkän tauon jälkeen Östersundin pisteraveissa. Hän ajoi Tamara Skutnabbin valmentaman Emiraten ykköseksi. Perheen omistama Emirate hallitsi juoksua keulasta. Flander kertoi haastattelussa Östersundin urheilujohtajalle Mattias Stenbylle, että hän on voittanut neljä lähtöä Ranskassa parikymmentä vuotta sitten.

Tamara Skutnabb ajoi myös ykkösen. Oma valmennettava Bossa Nova Baby kiersi takamatkalta voittoon.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi