Voittoja suomalaisille maanantaina ja tiistaina, Onkel Investille tuplaykköset
Björn Goop on The Primerosen ja Ruffianin valmentaja ja ohjastaja.Kuva: Jarno Unkuri

Voittoja suomalaisille maanantaina ja tiistaina, Onkel Investille tuplaykköset

Elitloppet-viikonloppu on takana, mutta meno jatkuu. Alkuviikko Ruotsin raveissa lähti vauhdikkaasti käyntiin, ja suomalaisten omistamia hevosia nähtiin voittajaseremonioissa.

Suomalaisporukan omistama Decathlon oli Lindesbergin maanantain lounasravien ensimmäinen menestyjä. Jorma Kontio ajoi Timo Nurmoksen tallin 4-vuotiaan keulasta ylivoimaiseen voittoon. Muscle Hilin pojassa on ainesta nousta korkealle. Se on kilpailut 4 kertaa ja voittanut 3 lähtöä.

Robert Perovuon sekä Esa ja Markus Eskelisen omistama ja kasvattama Velvet Gold oli seuraava Nurmos-Kontion voittaja. Se oli keulasta täysin ylivoimainen ajalla 15,1a/2140m ennen Melkko&Sorosen Happy Go Pepperiä. Kontio lupaili, että 4-vuotias Maharajahin ja Velvet Girlin tytär nähdään Suomessa ikäluokkalähdöissä. Velvet Gold eteni viime vuonna Teivon Kriteriumin finaaliin, jossa se oli seitsemäs.

Nurmos-Kontion tahdissa mentiin myös ST:n 3-vuotiaiden tammojen sarjassa. Propulsionin tytär Jennifer Sisu eteni ykköseksi ajalla 16,6a/2140m. Kontio ajoi kaikkiaan neljä voittoa. Hän ohjasti Ersa Frej’n kylmäverilähdössä ykköseksi.

Nina Pettersson-Perklénin tallin Love Of My Life nappasi kakkossijan Kai P Jussilan ajamana 2140 metrin volttilähdössä.

Färjestadissa ajettiin maanantain Toto64-kierros. Onkel Investin omistama The Primerose lähti päätöskohteessa radalta 13, mutta Björn Goop ajoi taidokkaasti jo matkalla kärkihevosen tuntumaan. The Primerose kiri maalisuoralla hyvin ja paineli ykköseksi ajalla 13,2a/2140m.

Onkel Investin Päivi Laakkonen-Mäkihonko sai iloita voitosta myös tiistaina Eskilstunassa. 3-vuotias Ruffian aloitti uransa väkevällä esityksellä. Orlando Vicin ja Somekindacathin poika eteni oriiden/ruunien ST:n Nuorten sarjan ykköseksi kovalla debyyttiajalla 15,3/2140m.

Reijo Liljendahlin 3-vuotias jenkkiori Pure Muscle käynnisti ravi-illan hienolla keulavoitolla. Ulf Ohlsson ajoi Muscle Hillin pojan ykköseksi ajalla 15,6/2140m.

Mika Haapakankaan talliin tuli voitto Bergsåkerin pisteraveissa. Bo Eklöf ohjasti Talli Kesäniemen Power Swirlin ykköseksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi