Kai P Jussila oli perjantain ensimmäinen suomalaisvoittaja. Kuva: Lars Jakobsson
Kai P Jussila oli perjantain ensimmäinen suomalaisvoittaja. Kuva: Lars Jakobsson

Voittoja suomalaisille Solvallasta, Skellefteåsta ja Rommesta

Ruotsissa ajettiin neljät ravit perjantaina. Suomalaisten voittotehtailu alkoi Solvallan lounasraveista.

Kai P Jussila karautti Big Shotin johtopaikalle. Still Alive Media Oy:n ja Timo Väänäsen omistama Maharajahin poika hallitsi varmoin ottein ja viiletti 40 000 kruunun voittoon ajalla 15,2a/2140m. ”Big Shot on nopea. Halusin ajaa keulasta, jotta kuraisella radalla näki edes vähän eteensä. Voitto tuli helposti. Tällaisia starttihevosia saisi olla tallissa enemmän”, Jussila sanoi.

Skellefteå ja Romme ajoivat perjantain pikavauhtisen Toto64-Xpress -kierroksen. Ensimmäinen suomalaisvoitto saatiin jo ennen 64-peliä. Hanna Olofsson ohjasti valmentamansa 3-vuotiaan BWT Gaian johtopaikalta 40 000 kruunun voittoon tuloksella 19,9/2140m. Sää Skellefteåssa oli talvinen, lumiräntää tuli taivaalta. Hagalund Trotters Oy on voittajan kasvattaja ja omistaja.

Rurik Kjötar oli Skellefteåssa kolmen hevosen kanssa. Flight Deck toi voiton. John Östman ajoi Kjötarin ja Nyholmin omistaman ruunan 30 000 kruunun voittoon ajalla 18,4a/2640m.

Team Melkko & Sorosen Driverlane oli voittohevonen Rommessa. Jorma Kontio ajoi Juhani Ruotsalaisen ja Henry Saurasen omistaman Love Youn pojan johtopaikalta ylivoimaiseen voittoon ajalla 16a,0a/2140m. Ykkönen oli toinen peräkkäinen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi