Mika Forss ajoi kaksi voittoa Solvallassa.
Mika Forss ajoi kaksi voittoa Solvallassa.Kuva: Anu Leppänen

Mika Forssin voittotahti jatkui myös Solvallan 86-lähdöissä

Mika Forssin alkuvuosi on ollut komea, ja tahti jatkui Solvallan 86-kohteissa. Aurora Show toi hänelle vuoden 23. voiton ja yllättäjä Ateeco Degli Dei voiton numero 24.

Forss ajoi Aurora Show’n kierros jäljellä johtavan rinnalle. Magnus Dahlénin valmentama Exploit Cafin tytär kukisti keulassa ravanneen suosikki Crashed Eggsin varmasti.

”Minulla alkoi nyt kolmas vuosi Ruotsissa, ja alku on ollut paras. Kun saa ajaa hienoja hevosia, niin menestystä myös tulee. Olen ajanut Aurora Showlla sen startit tauon jälkeen. Sanoin hoitajalle lämmityksen jälkeen, että hevonen tuntuu tosi hyvältä ja tänään tulee jännittävä ilta. Aurora Show voitti helposti, eikä korvapalloja tarvinnut avata”, Forss sanoi.

Lisää Forss-voittoja saatiin kuudennessa kohdelähdössä. Natalie Östlundin Ateeco Degli Dei kiri ykköseksi ajalla 15,5a/2140m. Jättisuosikki Ego Sisu laukkaili, kun Erik Adielsson ajoi sillä pruuvilähtöjä. Adielsson ajoi hevosen tallialueelle, ja Ego Sisu ei startannut.

”Saimme ihan hyvän juoksupaikan takarivistä. Hevonen oli mennä peitsille koko loppusuoran ajan, ja tärkeintä oli vain pitää se ravilla”, Forss kertoi ison yllättäjän voitosta.

Solvallan kohteet päättyivät Solvalla Hästägarförenings Vårvintervandringspris -lähtöön, jonka voittaja sai 100 000 kruunua. Elian Web jäi pois, tulosten mukaan syynä oli ontuminen. Claes Sjöströmin ajama ja Svante Ericssonin valmentama Dream Creation johti lähdöstä maaliin. Melkko & Sorosen Mr Golden Quick eteni vahvasti lopussa ja nousi neljänneksi.

Toto86-kierros alkoi vauhti-ilottelulla Jägersrossa. Michael Nimczyk ajoi Adrian Kolgjinin Upper Facen kirivoittoon ajalla 11,8a/1640m. Iivari Nurmisen The Revenant kilpaili kolmoskohteessa ja kiri hyvin neljänneksi. Hanna Lähdekorven Amorcer Levallo kiri pontevasti kolmanneksi seiskakohteessa.

Janne Korven ajama Carlos Combo (Muscle Mass) seurasi neljänneksi Solvallan 3-vuotislähdössä, jossa päätöspuolikas hurjasteltiin 12,3.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi