Wagger Zacker nousi voittajaksi
Torbjörn Jansson ajoi Wagger Zackerin voittoon.Kuva: Anu Leppänen

Wagger Zacker nousi voittajaksi

Juha Koskelan loistokuntoinen Wagger Zacker tuli kakkosena maaliin 86-pelin neloskohteessa Solvallassa. Mutta Torbjörn Janssonin ajama ruuna joutui häirityksi loppusuoralla, ja tuomaristo teki tulojärjestyksen siirron.

Jansson otti aluksi keulat, mutta halusi tarjota Wagger Zackerille selkäjuoksun. Teton Farfetch kiirehti kärkeen. Maalisuoralla Jansson löysi kiritilaa, muttei täyttä rataa edetä. Ulkoa kirinyt Triton tuli sisäänpäin ja sulki Wagger Zackerin radan osittain. Triton oli ykkösenä maalissa, mutta tuomaristo siirsi sen kakkoseksi. Ohjastaja Mats Gunnarsson sanoi, että hänen Tritoninsa tuli sisäänpäin ja hyväksyi tuomion.

Kakkosena maaliin tullut Wagger Zacker sai näin 40 000 kruunun voiton ajalla 16,6/2640m. Ykkönen oli ruunan toinen peräkkäinen. Ulla Knuuti on voittajan kasvattaja.

Toto75-kierros alkoi suosikki Broadway Sunin ykkösellä Åbyssä. Stefan Persson ratkaisi pelin jo hyvissä ajoin. Hanna Lähdekorven Quantum Roc kiri terhakasti kakkoseksi.

Peter Ingves sai iloita voitosta vitoskohteessa Åbyssä. Hän ajoi Morten Melinin Quiz Rocin ykköseksi ajalla 16,0/2140m.

Queen Ratzeputz toi Nurmos-voiton 86-pelissä. 5-vuotias Muscle Hillin tytär kiri vahvasti ykköseksi Claes Sjöströmin ajamana. Saara Jaakonsaari on Queen Ratzepuzin hoitaja.

Solvallan ilta aloitettiin 3-vuotislähdöllä. Dwight Petersin ajama Bellissima A.F. viiletti keulasta voittoon ajalla 16,5/1640m. Joakim Elfving on Rokkakudon tyttären valmentaja. Janne Korven ajama Carla Combo (Maharajah-Arctic Helen) oli kolmas ajalla 16,9.

Timo Nurmoksen ja HJ Projekti Oy:n Paix palasi tauolta voitokkaassa kunnossa. Jorma Kontio ajoi USA:ssa syntyneen E L Titanin pojan keulaan ja siitä voittoon ajalla 16,1a/2140m. Isabella Tervonen hoitaa voittajaa. ”Paix vastasi hyvin keulasta ja lähti vielä hyvin, kun avasin korvat. Se parantaa, kun saa lisää startteja”, Kontio sanoi.

Åbyn ilta alkoi Petri Puron voitolla. Peter Ingves ajoi Rania Crowen johtopaikalta ykköseksi ajalla 18,5/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi