Yleisö äänestää Elitloppetin 16. hevosen – suomalaishoitajan hevonen mukana äänestyksessä
Nora Viljanen ja Upstate Face saavat jännittää lauantaina.Kuva: Anu Leppänen

Yleisö äänestää Elitloppetin 16. hevosen – suomalaishoitajan hevonen mukana äänestyksessä

Elitloppetin hevoset ovat selvillä lauantai-iltana. Yleisö pääsee äänestämään neljän kandidaatin joukosta hevosen numero 16.

Elitloppetiin on kutsuttu 12 hevosta. ”Hevoset numero 13 ja 14 kerrotaan lauantaina V75-lähetyksessä kohdelähtöjen 2 ja 4 jälkeen. Prins Daniels loppin voittaja saa paikan Elitloppetiin, ja se on 15. hevonen. Yleisö pääsee äänestään sen jälkeen. Calle Crown, Night Brodde, Stoletheshow ja Upstate Face ovat hevoset, joille yleisö voi antaa äänensä”, Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot kertoi perjantai-iltana Ruotsin ATG:n lähetyksessä Rommen ravien jälkeen.

Tomas Malmqvistin valmentama Calle Crown, Conrad Lugauerin Night Brodde ja Adrian Kolgjinin Upstate Face ovat Jägersron alueen hevosia. Norjalainen Frode Hamre on Stoletheshow’n valmentaja. Nora Viljanen on Upstate Facen hoitaja.

Äänestys alkaa klo 18.50 (Suomen aikaa 19.50) lauantaina 21. toukokuuta ja päättyy sunnuntaina 22. toukokuuta klo 11.00 (12.00).

Äänestys tapahtuu osoitteessa www.folketshast.se

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan ravintolapaketti Elitloppet-viikonlopulle Valla Krog -ravintolaan, arvo 6580 kruunua.

Edellisen kerran "folkets häst" äänestettiin Elitloppetiin vuonna 2006. Silloin Super Light sai yleisön äänet ja pääsi mukaan.

Tästä linkistä Solvallan sivuille, jossa on tietoa äänestyksestä ja hevosista

Elitloppet 2022 – kutsutut hevoset:

Don Fanucci Zet (Ruotsi)

Etonnant (Ranska)

Vivid Wise As (Italia)

Extreme (Tanska)

Perfetto (Kanada)

Vernissage Grif (Italia)

Önas Prince (Ruotsi)

Cokstile (Italia)

Admiral As (Ruotsi)

Snowstorm Hanover (Ruotsi)

Who’s Who (Ruotsi)

Hail Mary (Ruotsi

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi