Yllättäjien ilta 2-vuotiaiden Breeders Crowneissa Meadowlandsissa
Matts Sjöblomin kimppatallin peitsari Pebble Beach runnoi karsintavoiton turvan mitalla.Lisa Photo

Yllättäjien ilta 2-vuotiaiden Breeders Crowneissa Meadowlandsissa

Walnerin menestysvarsat Venerable ja King Of The North jäivät ulos kauden huipennuksesta.

Richard “Nifty” Normanin talli otti 2-vuotiaiden tammojen karsintavoiton, vaikka suursuosikki Venerable laukkasi loppukaarteessa. Walnerin tytär Lillbitalexis kurvasi ohi johtaneesta Selfie Queenista ja voitti lähes kaksi hevosen mittaa Dexter Dunnin ajamana ajalla 10,6.

“Tamma lähtenyt kehittymään. Se oli aluksi hiukan riehakas radalla, mutta oppii koko ajan paremmaksi kilpahevoseksi”, Dunn kuvaili.

Tammojen karsinnoista meni ensi perjantain finaaliin 5 parasta. Huippusukuinen Jaya Bae (Muscle Hill – Mission Brief) oli kolmannessa startissaan kolmas. Myös Brickhouse Babe (Walner) ja Ebbies Lady (Southwind Frank) menivät finaaliin.

Toisen tammojen Breeders-karsinnan paras oli Raised By Lindy, myös Walnerista. Yannick Gingras ajoi Domenico Ceceren valmennettavan suoraan keulaan ja voittoon ajalla 11,3. Ruotsalaistammat Joviality S (Chapter Seven) ja Jiggy Jog S (Walner) seurasivat totosijoille samalla ajalla 11,5. Finaaliin ylsivät lisäksi Delilah Hanover (Muscle Hill) ja Valentina Blu (Chapter Seven).

Oriilla oli kolme karsintaa, joista finaaliin meni kolme parasta ja isorahaisin nelonen. Ensimmäisen vei David Millerin ajama ja George Ducharmen valmentama Walnerin poika Testing Testing ajalla 10,7.

Majestic J (Walner) ja AMG Stablen osaomistama Temporal Hanover (Walner) yrittivät lopussa tavoittaa puolimatkasta johtanutta Testing Testingiä, mutta saivat tyytyä totosijoituksiin ja finaalipaikkoihin.

Tim Tetrick ajoi reilun kahden mitan voiton Lucas Wallinin Rebuffilla (Muscle Hill) myös ajalla 10,7. Gigondas (Trixton) ja Cool Papa Bell (Chapter Seven) kirivät seuraaviksi.

Ceceren talliin tuli orikarsinnan voitto Branded By Lindyllä (Chapter Seven), joka piti keulasta lähes kolmen mitan eron muihin kovimmalla ajalla 10,2. Cantab Hallin pojat Double Deceiver ja Fast As The Wind olivat seuraavat. King Of The Northin kiri ei kantanut takapareista viidettä sijaa ylemmäs.

Pebble Beach (Downbytheseaside) starttasi kolmannessa urospuolisten peitsareiden Breeders-karsinnassa. Todd McCarthy aloitti jonon hännillä kuudentena ja lähti puolimatkassa tavoittamaan kärkeä. Loppusuoralle tultaessa Pebble Beach oli jo johtaneen Early Actionin rinnalla, josta se taisteli turpansa ensimmäiseksi maalilinjalle ajalla 09,4. Noel Daley valmentaa.

“On se voittanut keulastakin, mutta se tulee takaa vielä paremmin, koska rakastaa edellä menevien jahtaamista. En ollut matkalla huolissani, luotan sen nopeuteen”, McCarthy vakuutti.

Linkki standardbredcanadan Breeders Crown –uutiseen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi