Reverend Dred tekee tasaisen hyvää työtä ja viihtyy totossa, mutta viimeisimmät voitot ovat syksyltä 2019 Vermosta.
Reverend Dred tekee tasaisen hyvää työtä ja viihtyy totossa, mutta viimeisimmät voitot ovat syksyltä 2019 Vermosta.Kuva: Pekka Salonen

12,5-ennätys ja kakkossija alla Mäntyharjulle – ”Janitalla oli joku visio…”

Kimmo Aholan Reverend Dred siirtyi tiistaina Janita Antti-Roikolle, jolle on tullut viime aikoina muitakin mielenkiintoisia hevosia.

Yleensä hevoset vaihtavat valmentajaa silloin, kun ne menevät huonosti tai niillä on ongelmia, mutta Reverend Dredillä on viime keskiviikolta Vermosta kakkossija ennätysajalla 12,5 alla.

”Janitalla oli joku visio, millä sen voisi saada vielä paremmaksi. Ja helpottaa se omiakin hommia, kun on yksi hevonen vähemmän”, Kimmo Ahola perustelee liikettään.

Janita Antti-Roiko on ajanut Reverend Dredillä neljästi: kolme monté-lähtöä ja yhden kärrylähdön. Tuloksena on ollut kolme kakkossijaa ja yksi kolmonen.

Valmennettavia jäi Aholalle kahdeksan. Tallin lippulaivan Thai Profitin aikataulu on ennallaan: Finlandia-ajo tulee sille liian aikaisin.

”Tosi kova lähtökin siitä tulee, kovia hevosia ovat jo saaneet. Thai Profitin kanssa menee varmaan touko-kesäkuun vaihteeseen”, Ahola arvioi.

Janita Antti-Roikolle on tullut muitakin mielenkiintoisia hevosia: mm. Katja Melkolta Ari Petriläisen 4-vuotias Happy Or Not ja Antti Veteläiseltä Sherwood Stable Oy:n 5-vuotias The Story. Kymenlaaksoajon voittaja ja Kuopio Stakes -kakkonen Jolly Royn visiitti Mäntyharjulla puolestaan päättyi ja jäi 3 startin ja vajaan 5 kuukauden mittaiseksi.

Happy Or Notin, The Storyn ja Jolly Royn valmentajanvaihdokset uutisoi ensimmäisenä MT Ravinetti.

Uutista päivitetty 28.4. klo 10.20: Reverend Dred oli viimeksi Vermossa toinen, ei kolmas.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi