AKT:n lakko saattaa vaikeuttaa lehtipostin kulkua

AKT:n lakko saattaa vaikeuttaa lehtipostin kulkua

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton lakko alkoi tänään keskiviikkona, sillä työriitaan ei löytynyt tiistai-iltana 14.2. ratkaisua.

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut auto- ja kuljetusalan lakosta 15.2.-21.2.2023.

”Posti ei ole neuvotteluiden osapuoli, emmekä voi vaikuttaa kiistan ratkaisuun. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa tukitoimilla, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista​ 16.2.–21.2.2023”, Posti tiedottaa.

Lakoilla on vaikutuksia ainakin Postin kuljetus- ja terminaalitoimintoihin sekä kotimaan ja ulkomaan lähetyksiin.

”Arvioimme, että lakon ja tukitoimien takia pakettien, kirjeiden, lehtien sekä ulkomailta saapuvien ja lähtevien lähetysten kulku viivästyy useista päivistä yli viikkoon”, tiedotteessa varoitetaan.

”Seuraamme Postilla työmarkkinatilannetta ja käynnissä olevia AKT:n neuvotteluja ja sovitteluita. Toivomme nopeaa sopua ja lakkojen päättymistä. Arvioimme lakkojen vaikutuksia palveluihimme päivittäin ja kerromme mahdollisista muutoksista päivittämällä tätä asiakastiedotetta. Lakkojen päätyttyä pyrimme palaamaan normaalitilanteeseen mahdollisimman nopeasti.”

Hevosurheilu ja 7 oikein -lehdet ovat tilaajien luettavissa näköislehtenä näillä verkkosivuilla. Lukeminen edellyttää rekisteröitymistä, johon ohjeet alla.

AKT:n lakko saattaa vaikeuttaa lehtipostin kulkua
Ongelmia kirjautumisessa? Katso tästä vinkit

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi