Jorma Kontio vastaanotti palkinnon myös tyttärensä Anna-Julian puolesta, palkintoa jakamassa olivat ravivalmentajien Tuomo Pekonen ja ratsastajainliiton Fred Sundwall
Jorma Kontio vastaanotti palkinnon myös tyttärensä Anna-Julian puolesta, palkintoa jakamassa olivat ravivalmentajien Tuomo Pekonen ja ratsastajainliiton Fred Sundwallkuva: Jussi Lähde

Anna-Julia ja Jorma Kontio palkittiin Kavionjälki-tunnustuksella

Paluu vanhaan kotikaupunkiin Tampereelle oli Jorma Kontiolle jälleen kerran mieluinen. Hevoset 2016 -mssuilla seitsemättä kertaa jaettu Vuoden Kaivionjälki -palkinto jaettiin tyttären ja isän kesken.

"Anna-Julia ei päässyt paikalle, heillä on muuttokiireitä kun ovat päässeet kuukausi sitten muuttamaan Sveitsissä omiin oloihinsa. Siinä on omat kiireensä", Jorma Kontio kertoi.

Jorma Kontio on viettänyt viime kesästä alkaneen jakson varsinaisessa palkintosateessa. Perheen ruokapöytä on edelleen täynnä palkintoja jotka vielä odottavat varsinaista sijoituspaikkaansa. "Ei siinä vielä mahdu syömään, mutta on Päivi niile pikkuhiljaa paikkoja löytänyt", Jorma Kontio totesi.

Kontio ei palkintojen loppusijoituspaikkojen pohtimisesta itselleen stressiä ota. "Paljon enemmän työtä on ollut siinä että nämä palkinnot on saanut, kyllä näiden kanssa nyt mielellään elää", Kontio myhäili.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi