Antti Teivaiselle Suomen Hippoksen raviurheilijan kultainen ansiomerkki
Antti Teivaiselle on myönnetty kunniamerkki, jonka on aiemmin saanut vain 10 henkilöä. Jarno Unkuri

Antti Teivaiselle Suomen Hippoksen raviurheilijan kultainen ansiomerkki

Antti Teivaiselle on myönnetty harvinainen ja arvostettu Suomen Hippoksen raviurheilijan kultainen ansiomerkki.

Antti Teivaiselle myönnetty ansiomerkki julkistettiin Ravigaalassa Tampereella lauantaina. Teivainen ei itse ollut paikalla, joten merkki luovutetaan hänelle myöhemmin.

Teivaisella on tilillään huimat 8 238 voittoa.

"Tekee aina kaiken täysillä eikä luista mistään. Ajaa aina voitosta", Markku Nieminen kuvasi Teivaista gaalassa.

Pekka Korpi kertoi Teivaisen tulleen hänelle töihin pikkupoikana. "Hän on ollut tosi innokas alusta asti. Kun näkee, miten hän vieläkin ajaa, niin on hän ihan mestari."

Tapio Perttunen kehui Teivaista aivan huipuksi. "Valtavat kädet. Pystyy lähtemään kovaa ja pystyy ajamaan ravia hevosella. Aivan mahtava ihminen."

"Oikein hauska ja mukava mies", täydensi Seppo Suuronen luonnehdinnat, kun gaalan lavalla oli neljä ansiomerkin aiemmin saanutta ravisuuruutta.

Aiemmin raviurheilijan kultaisen ansiomerkin ovat aiemmin saaneet Jorma Kontio, Pekka Korpi, Pentti Savolainen, Tuomo Mäkelä, Martti Keskinen, Markku Nieminen, Timo Nurmos, Seppo Suuronen, Tapio Perttunen ja Harri Koivunen.

Raviurheilijan kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on ansioitunut hevosen kasvattajana, omistajana, ohjastajana tai on toiminut vähintään 20 vuoden ajan erittäin asioituneesti Suomen raviurheilun hyväksi.

Merkki voidaan myöntää ulkomaan kansalaiselle, mikäli hän on erittäin merkittävästi edistänyt suomalaista raviurheilua tai edesauttanut raviurheiluun liittyviä kansainvälisiä suhteita.

Seppo Suuronen, Tapio Perttunen, Pekka Korpi ja Markku Nieminen juhlistivat uuden jäsenen saapumista kerhoonsa. Plakaattia esittelee Hippoksen raviurheiluyksikön johtaja Tomi Himanka.
Seppo Suuronen, Tapio Perttunen, Pekka Korpi ja Markku Nieminen juhlistivat uuden jäsenen saapumista kerhoonsa. Plakaattia esittelee Hippoksen raviurheiluyksikön johtaja Tomi Himanka.Anu Leppanen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi