Anything For You jalkaleikkaukseen - tähtäin ensi kauteen
Anything For You tsemppasi hienosti Joensuu-ajon voittoon viime kesänä.Kuva: Anu Leppänen

Anything For You jalkaleikkaukseen - tähtäin ensi kauteen

Reilut kaksi vuotta Risto Airaksisen valmennuksesta hienolla menestyksellä kilpailleen Anything For Youn kausi on ohi.

Hevoselta diagnosoitiin puikkoluun murtuma, ja se täytyy operoida. Koska jalassa on myös haava, se täytyy hoitaa tulehdusriskin takia kuntoon ennen leikkausta. Se tehdään vajaan kahden viikon kuluttua.

”Tarkemman arvion voi tehdä vasta leikkauksen jälkeen, mutta veikkaisin, että ilman komplikaatioita hevonen on parin kuukauden jälkeen taas takaisin treenissä”, omistaja Jaakko Kyrö arvelee.

”Tämä kausi olisi ollut todennäköisesti muutenkin ohi. Syksyn starteissa henki ei kunnolla kulkenut. Toivottavasti ruuna palaa ensi kaudeksi samalle tasolle, jolla se on parhaimmillaan ollut. Se voi olla sen viimeinen kausi.”

Valmennuksen keskeydyttyä Anything For You siirtyi pois Risto Airaksisen valmennuslistalta, mutta se jää leikkauksen jälkeen nykyiseen talliinsa, jossa Tiina Aaltonen vastaa sen kuntoutuksesta.

Anything For You siirtyi Risto Airaksisen valmennukseen kesäkuussa 2019. Sen jälkeen se on tienannut reilut 70 000 euroa ja parantanut ennätyksensä 10,9:ään. Viimeksi se kilpaili Porin St. Leger -ajossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi