Kari Alapekkala ajoi Oulussa kaksi Toto5-voittoa. Hänen voittoisat ajokkinsa olivat Torrent D'inverne ja Armani Press.
Kari Alapekkala ajoi Oulussa kaksi Toto5-voittoa. Hänen voittoisat ajokkinsa olivat Torrent D'inverne ja Armani Press.Arkistokuva: Anu Leppänen

Aunen terapiahevonen esitti rakettikirin – ”Ei ole koskaan myytävänä”

Kari Alapekkalan valmentama Torrent D'inverne iski maanantaina Oulussa itsensä takaisin kultakantaan loistoesityksellä.

Kari Alapekkalan ja Torrent D'invernen urakka vaikutti enintään 28 000 euroa tienanneiden ryhmäajossa liki toivottomalle, sillä valjakko matkasi hännillä 7. ulkona, ja keulassa Going Above oli saanut huseerata avauslenkin 18,5-vauhdilla.

Kari Alapekkalalla oli kaikesta huolimatta kova luotto omaansa, sillä hän käänteli Torrent D'invernen viimeisellä takasuoralla jo neljännelle radalle. 6-vuotias ruuna kiri kovaa kyytiä kohti kärkeä, mutta vielä loppusuoran alussa se oli paljon Going Abovea perässä. Torrent D'inverne piti hurjan vauhtinsa maaliin asti ja ehti vielä varmaan voittoon, vaikka lopetus oli 11,0-vauhtinen.

”Torrent D'inverne on treenannut tosi hyvin ja on selvästi nousukunnossa, joten luotin tähän paljon”, Kari Alapekkala aloitti voittajahaastattelussa.

Torrent D'inverne on startannut urallaan 25 kertaa ja napsinut niissä jo 9 täysosumaa. Alapekkala odottaa ruunalta jatkossakin paljon.

”Uskon, että paras ura on hevosella vielä edessä. Se on jaksava ja pääsee kovaa. Tykkään tosi paljon tästä hevosesta! Se juoksee korvat ihan ummessa ja raskaalla rautakengällä – ei ole koskaan tehty mitään virityksiä.”

Aune Lintulahti omistaa Torrent D'invernen.

”Torrent D'inverne on Aunen terapiahevonen. Hän sanoo, että se ei ole koskaan myytävänä, vaikka ostajia on ollut. Aune pitää hevosensa loppuun asti”, Alapekkala tiesi.

Lue Oulun raveista lisää 28.9. Hevosurheilusta. Tilaajana voit lukea raportin jo 27.9. verkossa.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 3 Interlude Ferm, 38 %, 1,50 euroa

T5-2: 7 Rivercapes Way, 57 %, 1,79 e

T5-3: 12 Torrent D'inverne, 18 %, 6,14 e

T5-4: 1 Armani Press, 20 %, 24,86 e

T5-5: 2 Tähdenteli, 2 %, 660,86 e

Vaihto: 71 169,64 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi