Winxin 23. peräkkäisen voittojuoksun voi katsoa YouTubesta, josta kuvamme.
Winxin 23. peräkkäisen voittojuoksun voi katsoa YouTubesta, josta kuvamme.

Australian laukkatähti Winx ehkä kesäkuussa Eurooppaan

Winx on 7-vuotias täysveritamma, joka on saanut Australian laukkaurheilun fanit ja vedonlyöjät hurmokseen.

Lauantaina Winx (i. Street Cry) laukkasi 23. voittonsa peräkkäin Australiassa Chipping Norton Stakesin ylivoimalla, jonka vaivattomuus sai kommentaattorit ja ihailijat sekoamaan.

Samalla voimistuivat spekulaatiot, lähteekö Winx kesäkuussa kilpailemaan Royal Ascotissa?

Vedonlyöjät eivät jääneet odottelemaan valmentajien ja omistajien lopullista päätöstä matkasta. He panostivat niin voimakkaasti Winxiin, että vedonlyöntiyhtiöiden oli syytä laskea kertoimia.

Kiinteät kertoimet liikkuvat nyt 2,50 ja 3,50 välillä Australiassa ja eurooppalaisissa yhtiöissä 5,00 molemmin puolin.

Jos Winxin valmentaja Chris Waller päättää jättää superhevosen Australiaan, vedonlyöjät menettävät panoksensa, näinhän filmin juoni menee kiinteäkertoimisissa ennakkovedonlyönneissä.

Winx on kilpaillut urallaan 33 kertaa ja voittanut 27. Voitoista 16 on syntynyt group 1 -kilpailuissa. Winx jakaa saavutuksella maailman kärkisijan nyt amerikkalaisen laukkahevosen John Henryn kanssa.

Queen Anne Stakes kilpaillaan Lontoon länsipuolella Royal Ascotissa megasuuren kisaviikon yhtenä pääkilpailuna keskiviikkona 20.6.

Queen Anne Stakes juostaan mailin matkalla nurmella suoralla radalla, jossa on brittiläiseen tyyliin korkeuseroja, alussa lievää laskua ja lopussa lievää nousua.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi