Bollström narutteli hattutempun – Costellon taustajoukoille ilonhetkiä
Henri Bollström ohjasti taidokkaasti Mikkelin raveissa. Nyt ykkössijoja hänellä on tälle vuodelle kasassa 19.Arkistokuva: Anu Leppänen

Bollström narutteli hattutempun – Costellon taustajoukoille ilonhetkiä

Mikkelin sunnuntairavien ohjastajanimi oli Henri Bollström, joka ohjasti kilpaa kuudessa lähdössä ja vei niistä nimiinsä kolme. Yksi voittajista oli Costellosta tutun Ville Herttuan treenaama Rocktown Judge.

Suomenhevosten ykköslähtö oli odotetusti Seppo Suurosen 6-vuotiskyky Vauhtiksen heiniä, mutta tiukaksi meni, eikä esimerkiksi loppukaarteen tilanteessa moni välttämättä olisi ropojaan suursuosikin puolesta lyönyt. Maalisuoralla Henri Bollström sai ajokkinsa sen verran hyvään kiitoon, että ori ehti niukasti voittoon ohi Viesmannin ja Sirpsakan. Voittoaika oli 24-lopetuksen jälkeen 27,3/2120 metriä.

"Hevonen oli parempi ja hyvään suuntaan ollaan menossa, mutta vähän kurvit meinasivat olla hankalia. Lisäksi (Vauhtis) hipsi polviinsa, ja polvisuojakin kääntyi vähän väärään suuntaan", Bollström kommentoi voittajahaastattelussa.

Hän onnistui voittamaan myös Norton Thokella ja Rocktown Judgella. Jälkimmäistä valmentaa Ville Herttua, joka pääsi myös todistamaan hänen tähtensä Costellon ensimmäistä ikäluokkaa edustavan 4-vuotiaan Wertin voittoa ravien ensimmäisessä lähdössä. Amatööriohjastajien SM-liigan lähdössä paras oli Niko Huuskolan ajama Crossfire Eros.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 9 Rocktown Judge, 28 %, 2,79 euroa

T5-2: 11 Crossfire Eros, 16 %, 10,95 €

T5-3: 5 Vauhtis, 77 %, 12,51 €

T5-4: 5 Get Involved, 4 %, 137,81 €

T5-5: 2 Lento-Liisa, 4 %, 767,64 €

Vaihto: 59 049,88 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi