Hoitajalta kiitokset. Kaisa Tamminen taputtaa Ciiran Tähteä, joka tykkää kilpailemisen lisäksi myös uimisesta.
Hoitajalta kiitokset. Kaisa Tamminen taputtaa Ciiran Tähteä, joka tykkää kilpailemisen lisäksi myös uimisesta.Kuva: Anu Leppänen

Ciiran Tähdelle Tammatähti - Taksvenla rankingissa kärkikymmenikköön, Piskon Poudalta huippuesitys

Tammojen viimeinen Kohti Kuninkuusraveja -osalähtö ajettiin tänään Mikkelissä. Voiton mailin kisassa otti rankingin 156,5 pisteen erolla seuraavaan vienyt Ciiran Tähti.

Kymmenen eniten pisteitä kerännyttä lunastaa tammoissa sekä oriitten puolella suoran paikan seppelejahtiin. Kahden viimeisen paikan lyö lukkoon Kuninkuusravien päätoimikunta, joka voi tehdä muutoksia vain hyvin painavista syistä.

Se on ainakin varmaa, että rankingkärki Ciiran Tähti on iskussa. Seppo Suurosen valmennettava vei Mikkelin St Michel Tammatähden nimiinsä ajalla 21,2aly. Myös toiseksi kirinyt, hallitseva ravikuningatar Suven Sametti esitti väkevää virettä kakkossijan tuoneella kirillään.

Kolmanneksi sijoittui upean 2019 kautensa jälkeen vaikeuksissa ollut, mutta viime aikoina oikeaa tasoaan taas löytänyt Piskon Pouta. Edellisen kilpailunsa se voitti ja nyt se oli johtavan rinnalta kolmas ajalla 22,0aly. Rankingissa Piskon Poudan loppusijoitus oli 25:s.

Taksvenla oli ennen viimeistä KK-22 -lähtöä sijalla 14, mutta nousi tämän päivän neljännellä sijallaan kymmenenneksi.

Lisää raveista keskiviikon Hevosurheilussa ja tilaajille jo huomenna verkossa.

Oletko jo tilaaja?

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi